Σε απόγνωση οι εργαζόμενοι της Μαρινόπουλος – Διεκδικούν τα δεδουλευμένα δύο μηνών

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας

Σε απόγνωση οι εργαζόμενοι της Μαρινόπουλος – Διεκδικούν τα δεδουλευμένα δύο μηνών
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν έξω από το υπουργείο Εργασίας, οι εργαζόμενοι της Μαρινόπουλος διεκδικώντας τα δεδουλευμένα σχεδόν δύο μηνών αλλά και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας. Όπως λένε, βρίσκονται σε τραγική κατάσταση και νιώθουν ότι αντιμετωπίζονται ως ζητιάνοι.
«Στην εταιρία είμαι 20 χρόνια, έχω οικογένεια. Δεν ανέχομαι προσωπικά στα 56 μου να με περνάει για ζητιάνο, να μου καταθέτει λίγο πριν την απεργία ένα 70άρι. Δεν δέχομαι κανένας να με υποβαθμίζει έτσι» δηλώνει εργαζόμενος στην κάμερα του Star.
Αντιπροσωπεία των εργαζομένων είχε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ανδρέα Νεφελούδη, από τον οποίο όπως λένε εισέπραξαν ασάφειες.
«Ασάφειες, μας είπε ότι δεν είναι στη δική του αρμοδιότητα... Να βρει ο κύριος Μαρινόπουλος λεφτά να σας πληρώσει. Το μόνο που μας είπε είναι να κάνουμε μία συνάντηση με τον κύριο Μαρινόπουλο και τον κύριο Κατρούγκαλο και να βρεθεί μία άκρη. Δεν νομίζω ότι θα βρεθεί μία άκρη» δήλωσε μία άλλη εργαζόμενη.
Με την κύρια αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 να εξετάζεται το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, το Πρωτοδικείο απαγόρευσε έως τότε τις ατομικές και συλλογικές αναγκαστικές εκτελέσεις κατά της εταιρείας. Εξαίρεση αποτελούν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι διατηρούν το δικαίωμα να έχουν απαιτήσεις από την εταιρεία, αλλά και οι μισθώσεις.
«Τα δάνεια δεν ρωτάνε αν σε πληρώνει ο εργοδότης σου! Γι’ αυτό βγαίνουμε εδώ σε απεργία. Εγώ δεν έχω κατέβει ποτέ σε απεργία αλλά αυτή τη φορά είπα θα βγω για μένα για την ψυχολογική πίεση που έχω υποστεί όλο αυτό τον καιρό» δήλωσε επίσης εργζόμενη στο Star.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top