ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας έβαλε... αγγελία!

Αναζητά Μη εκτελεστικό Μέλος για τετραετή σύμβαση

Τον αντικαταστάτη του Ηλίας Καρακίτσου αναζητά το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Το ΤΧΣ εξέδωσε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ένα Μη- Εκτελεστικό Μέλος με τετραετή σύμβαση που θα διαρκέσει ως τις 30 Ιουνίου 2020.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ΤΧΣ, θα πρέπει οι υποψήφιοι να πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια και προϋποθέσεις:
- Εκπαίδευση: Πανεπιστημιακός τίτλος, ιδανικά σε Οικονομικά ή Χρηματοοικονομικά. Υποψήφιοι που κατέχουν επαγγελματικούς τίτλους Λογιστή ή Δικηγόρου είναι επίσης αποδεκτοί.
- Γλώσσες: Άπταιστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
- Γνωστικό Αντικείμενο: Το Μέλος του Γενικού Συμβουλίου θα επιλεγεί μεταξύ προσωπικοτήτων με διεθνή εμπειρία σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω τομείς: τραπεζικό, ελεγκτικό, νομικό και κανονιστικό. Σχετική εμπειρία σε θέση Διοικητικού Συμβουλίου θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν.
- Οι υποψήφιοι θα πρέπει επίσης να έχουν ευρεία οπτική σε επιχειρησιακά θέματα, να έχουν επιδείξει άμεμπτο επαγγελματικό ήθος και ακεραιότητα, να έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία και συμμετοχή σε εταιρείες σύνθετου περιβάλλοντος με έντονους και πιεστικού�� ρυθμούς εργασίας, να διαθέτουν εμπειρία σε πολύπλοκες επιχειρηματικές καταστάσεις συμπεριλαμβανομένων των εταιρικών και Διοικητικών αναδιαρθρώσεων, θεμάτων επενδυτικού χαρακτήρα, να έχουν διαθεσιμότητα χρόνου και να επιδεικνύουν αφοσίωση στα καθήκοντα του ρόλου.
- Το Μέλος του Γενικού Συμβουλίου θα διοριστεί υπό τον περιορισμό της απουσίας οποιασδήποτε προσωπικής ή νομικής σύγκρουσης συμφερόντων ή συναφών περιορισμών, όπως περιγράφονται στο άρθρο 4 του Ν.3864/2010. Οι αιτούντες θα προσκληθούν να επιβεβαιώσουν τα ανωτέρω και με το διορισμό θα υποβληθεί σχετική υπεύθυνη δήλωση.
Προθεσμία/Όροι & Προϋποθέσεις
Ημέρα λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων θα είναι η 3η Αυγούστου 2016.
Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται μέσω email στο: reception.budapest@kornferry.com
Για πληροφορίες σχετικά με το Ταμείο παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.hfsf.gr.
Δείτε ακόμη:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top