Η πρώτη αντίδραση του Μαρινόπουλου μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου

Τι μήνυμα έστειλε σε εργαζόμενους και προμηθευτές

​Σημαντική για τη διασφάλιση της μελλοντικής της λειτουργίας, τη διατήρηση των θέσεων εργασίας και τη ρύθμιση των οφειλών προς τους προμηθευτές, χαρακτηρίζει η Μαρινόπουλος Α.Ε. την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, το οποίο έκανε δεκτές τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων της εταιρείας, θέτοντάς την σε καθεστώς προστασίας έναντι των πιστωτών της, μέχρι τη συζήτηση των κύριων προσφύγων για υπαγωγή στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, στις 21 Σεπτεμβρίου 2016.

Σύμφωνα με την Μαρινόπουλος Α.Ε., η έγκριση της υπαγωγής της σε διαδικασία εξυγίανσης δίνει τον απαραίτητο χώρο και χρόνο στην εταιρεία, ώστε το επόμενο διάστημα να καταφέρει, σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς, να οδηγηθεί σε μια βιώσιμη λύση.

Στην ίδια ανακοίνωση, η εταιρεία ευχαριστεί τους εργαζομένους της για τη στήριξή τους, εκφράζοντας τη βαθιά της εκτίμηση προς το 45% των προμηθευτών της, οι οποίοι δήλωσαν τη συναίνεσή τους για την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Δείτε επίσης:

ΣΩΖΕΤΑΙ προσωρινά ο Μαρινόπουλος – Η απόφαση που του δίνει το ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Μέχρι το ΔΝΤ έφτασε η υπόθεση του Μαρινόπουλου

Υπόθεση Μαρινόπουλου: Με... δωροεπιταγές και κουπόνια πλήρωνε τους προμηθευτές!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top