«Μαχαίρι» στο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων φέρνει το νέο πακέτο μέτρων!

Η μυστική συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές για περικοπές στο Δημόσιο

«Μαχαίρι» στο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων φέρνει το πακέτο των μέτρων των 5,4 δισ. ευρώ! Η εαρινή έκθεση της Κομισιόν ρίχνει φως στα μέτρα που η κυβέρνηση συμφώνησε να εφαρμόσει ώστε να κλείσει η πρώτη αξιολόγηση και ακόμη δεν έχει δημοσιοποιήσει αναλυτικά.
Στρατιωτικοί, αστυνομικοί, γιατροί του δημοσίου, καθηγητές, δικαστικοί, ιερείς, ειδικό επιστημονικό προσωπικό και όσοι υπάγονται στα ειδικά μισθολόγια του δημοσίου αναμένεται να δουν τον μισθό τους να ψαλιδίζεται.
Όπως προκύπτει από την εαρινή έκθεση της Κομισιόν, την οποία η κυβέρνηση χρησιμοποιεί σαν διαπραγματευτικό όπλο λόγω των καλύτερων προβλέψεων, δρομολογείται εξοικονόμηση τουλάχιστον 1 δισ. ευρώ από το μισθολόγιο του Δημοσίου.
«Η έκθεση προετοιμάζει το έδαφος για νέες μειώσεις μισθών των δημοσίων υπαλλήλων όταν ακόμα δεν έχει εφαρμοστεί το νέο μισθολόγιο που προβλέπει και αυτό πάγωμα των αποδοχών» δηλώνει ο Γρηγόρης Καλομοίρης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top