Αυστηρό μήνυμα Ντομπρόβσκις: «Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, χρειάζεται εντατική δουλειά»

«Σε σωστή πορεία η συνεργασία Ελλάδας – δανειστών»

Αυστηρό μήνυμα Ντομπρόβσκις: «Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, χρειάζεται εντατική δουλειά»

​Την προειδοποίηση ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και πως πρέπει να υλοποιηθεί χωρίς καθυστέρηση το πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων επανέλαβε ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Β. Ντομπρόβσκις, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που έδωσε με τον υπουργό Οικονομικών, Ε. Τσακαλώτο, τον υπουργό Οικονομίας, Γ. Σταθάκη και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γ. Χουλιαράκη.

Ο κ. Ντομπρόβσκις σημείωσε ότι χρειάζεται εντατική δουλειά και πως είναι προς το συμφέρον όλων να ανακάμψει η ελληνική οικονομία.

Πρόσθεσε επίσης ότι η συνεργασία της Ελλάδας με τους δανειστές είναι σε σωστή πορεία και επεσήμανε ότι αυτή θα ενταθεί για να επιτευχθεί ο κοινός στόχος της οικονομικής ανάκαμψης.

«Συμφωνήσαμε όλοι μας πως θέλουμε να εργαστούμε σκληρά και να λάβουμε τα αναγκαία μέτρα ώστε η ελληνική οικονομία να ανακάμψει», τόνισε.

Όσον αφορά στις συζητήσεις που είχε με τους υπουργούς ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τόνισε ότι «συζητήσαμε τα φιλόδοξα σχέδια μεταρρυθμίσεων. Δεν έχουμε χρόνο να χάσουμε. Το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων θα πρέπει να γίνει σε μικρό χρονικό διάστημα με μεγάλη προσπάθεια».

Ο κ. Ντομπρόβσκις εξέφρασε τέλος και την α��σιοδοξία του ότι η ελληνική οικονομία θα ανακάμψει.

Από την πλευρά του ο υπουργός Οικονομίας, Γ. Σταθάκης, υπογράμμισε ότι συζητήθηκαν θέματα που άπτονται του ΕΣΠΑ, αλλά και το μνημόνιο. Όσο για το καυτό θέμα των «κόκκινων δανείων» είπε ότι έγινε μια αμοιβαία ενημέρωση.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top