Η «φορο-σφαλιάρα» έρχεται μετά τις εκλογές: Ενιαία κλίμακα για ΟΛΑ τα εισοδήματα!

Σκέψεις για σύνδεση αφορολόγητου με τη χρήση πιστωτικής κάρτας

Νέες επιβαρύνσεις για ��ην τσέπη των πολιτών αναμένεται να επιφέρει η νέα φορολογική κλίμακα που σχεδιάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης το οποίο θα τεθεί σε γνώση των δανειστών της χώρας το επόμενο διάστημα μετά τις εκλογές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σχεδιάζει η θέσπιση ενιαίας φορολογικής κλίμακας για όλα τα εισοδήματα (από μισθούς, συντάξεις, ενοίκια και κινητές αξίες) με παράλληλη κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών και τη χορήγηση -αντ’ αυτών- άμεσων ενισχύσεων τους φορολογούμενους με χαμηλά εισοδήματα.

Όσον αφορά το αφορολόγητο όριο στις σκέψεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών είναι αυτό να παρέχεται ή να προσαυξάνεται εφόσον ο φορολογούμενος συμπληρώσει το απαιτούμενο ποσό αποδείξεων μέσω πλαστικού χρήματος (πιστωτικών ή χρωστικών καρτών).

Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών εξετάζει το ενδεχόμενο όλες οι ιατρικές δαπάνες να αναγνωρίζονται εφόσον η πληρωμή τους έχει γίνει με κάρτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top