Διαβεβαιώσεις Σταθάκη - Μάρδα για την καταβολή μισθών

Τι δήλωσαν για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο

​Την ώρα ��ου πολλοί ιδιωτικοί υπάλληλοι εργάζονται χωρίς να μπορούν να πάρουν τα χρήματά τους και ουκ ολίγες επιχειρήσεις «στενάζουν» λόγω των κυβερνητικών επιλογών, οι κ.κ. Σταθάκης και Μάρδας διαβεβαιώνουν ότι οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τους μισθούς τους.

Σύμφωνα με όσα είπε ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο CNBC, οι μισθοί και οι συντάξεις θα πληρωθούν κανονικότατα την άλλη εβδομάδα, με ή χωρίς συμφωνία.

Ανάλογη διαβεβαίωση έκανε και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, μιλώντας στην ΕΡΤ: «επιδιώκουμε να είμαστε όπως πρέπει στις υποχρεώσεις μας, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα οι μισθοί μπορούν να καταβληθούν κανονικά».

Σημειώνεται ότι στις 13 Ιουλίου γίνεται η πληρωμή του 15νθημέρου στον δημόσιο τομέα, ενώ στο παρελθόν η κυβέρνηση έχει «ξυρίσει» αποθεματικά προκειμένου να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top