ΔΩΡΕΑΝ τρόφιμα,ρούχα και παπούτσια στην Αθήνα-Ποιοι και πως μπορούν να τα προμηθευτούν;

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο-Δείτε τα δικαιολογητικά

​Από την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» θα μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για συμμετοχή στο πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων, ώστε να μπορούν να προμηθευτούν δωρεάν τρόφιμα, προϊόντα, είδη υγιεινής, ρούχα, παπούτσια κ.α

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου, επί της οδού Πειραιώς 35, καθημερινά κατά τις ώρες 09.30 - 13.00, εκτός Παρασκευής.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων, αιτήσεις θα γίνονται δεκτές και το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου.

Οι αιτούντες θα πρέπει να είναι δημότες ή μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Αθηναίων και καλούνται να προσκομίζουν σε αντίγραφα τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

-Αίτηση του ενδιαφερόμενου

-Αστυνομική Ταυτότητα του αιτούντος

-Διαβατήριο και Άδειες Διαμονής για όλα τα μέλη της οικογένειας.

-Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (όχι παλαιότερο από 6 μήνες). Σε περίπτωση μη έκδοσης πιστοποιητικού από την χώρα προέλευσης απαιτείται η προσκόμιση εγγράφου περί μη έκδοσης και ληξιαρχική πράξη γάμου του αιτούντος και γέννησης για τα τέκνα της οικογένειας.

-Εκκαθαριστικό Εφορίας ή Ε1 θεωρημένο από την εφορία μέχρι την λήξη του τρέχοντος έτους κατάθεσης ή Βιβλιάριο Απορίας για όλα τα ενήλικα μέλη της οικογένειας.

-Κάρτα Ανεργίας (εφόσον υπάρχει).

-Μισθωτήριο συμβόλαιο αν το σπίτι ενοικιάζεται ή βεβαίωση μόνιμης κατοικίας ή λογαριασμό ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ (στο όνομα του αι��ούντος).

-Πιστοποιητικό αναπηρίας 67% και άνω (εφόσον υπάρχει).

-Βεβαίωση μη ένταξης του αιτούντος σε αντίστοιχο πρόγραμμα παροχής τροφίμων σε περίπτωση που διαμένει ή είναι δημότης σε άλλο Δήμο εκτός του Δήμου Αθηναίων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top