ΞΕΧΑΣΤΕ την επιστροφή φόρου! Από Χριστούγεννα και… αν

Σε γεφύρι της Άρτας έχει μετατραπεί η διαδικασία

ΞΕΧΑΣΤΕ την επιστροφή φόρου! Από Χριστούγεννα και… αν

​Τι κι αν οι Έλληνες φορολογούμενοι περίμεναν από τον περασμένο μήνα να πάρουν την πολυπόθητη επιστροφή φόρου για να καλύψουν τρύπες; Το Taxisnet και το υπουργείο Οικονομικών είχαν άλλη άποψη με αποτέλεσμα μέχρι και την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές να μην έχει πιστωθεί ούτε σεντ στους λογαριασμούς τους.

Ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε κι ο γάϊδαρος που λέει και ο λαός, αφού δεν έφτανε που ήρθαν τα πάνω κάτω με τον ΕΝΦΙΑ, εμφανίστηκε τεχνικό πρόβλημα όταν άρχισε τελικά να τσουλάει το σύστημα και να ξεκαθαρίζει η κατάσταση με τις οφειλές των ακινήτων, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η διασταύρωση των στοιχείων με τα α��φαλιστικά ταμεία για πιθανές οφειλές των πολιτών.

Αντί λοιπόν να βλέπουν το ποσό της επιστροφής τους στις οθόνες των υπολογιστών τους, οι πολίτες έβλεπαν μόνο την ειδοποίηση «Μας συγχωρείτε διακοπή».

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόβλημα αναμένεται να αντιμετωπιστεί από την ερχόμενη εβδομάδα και το σύστημα να ξαναλειτουργήσει από τις 20 Σεπτεμβρίου και μετά.

Αυτό σημαίνει ότι οι διασταυρώσεις των στοιχείων θα πάνε πολύ πίσω και οι επιστροφές του φόρου θα αρχίσουν να γίνονται από τα… Χριστούγεννα και αν.

Υπομονή λοιπόν και μπορεί την επιστροφή φόρου να σας τη φέρει ο Άγιος Βασίλης.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top