ΤΡΕΝΑ: Αλλαγές στην ακύρωση των εισιτηρίων - ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Μεγαλύτερο όφελος για τους επιβάτες λόγω... καλοκαιριού

​Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλάζει τις ρυθμίσεις που αφορούν την επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου σε περιπτώσεις ακύρωσης η αναβολής του ταξιδιού (ακόμη και λίγο πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση) προς όφελος των επιβατών, ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου.

Ειδικότερα:

Στην περίπτωση που ο επιβάτης δεν πραγματοποιήσει το ταξίδι του, με δική του υπαιτιότητα και ζητά ακύρωση του εισιτηρίου του, το οποίο έχει εκδοθεί από φυσικό σημείο πώλησης εισιτηρίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, θα ισχύουν τα εξής:

1. Ακύρωση ταξιδίου από 0 έως 2 ώρες πριν την αναχώρηση της αμαξοστοιχίας θα επιστρέφεται με τη μορφή εκπτωτικού κουπονιού και για επόμενο ταξίδι το 80% του τίτλου μεταφοράς. Πριν τη ρύθμιση δεν επιστρεφόταν κανένα ποσό, από 0 έως 24 ώρες.

2. Ακύρωση ταξιδίου από 2 έως 48 ώρες πριν την αναχώρηση της αμαξοστοιχίας θα επιστρέφεται με τη μορφή εκπτωτικού κουπονιού για επόμενο ταξίδι το 90% του τίτλου μεταφοράς. Πριν τη ρύθμιση δεν επιστρεφόταν από 24 ώρες έως 48 ώρες το 50%.

3. Ακύρωση ταξιδίου από 48 ώρες και άνω πριν την αναχώρηση της αμαξοστοιχίας θα επιστρέφεται το πλήρες (100%) αντίτιμο του τίτλου μεταφοράς του, υπό τη μορφή κουπονιού. Ίδιο όπως και πριν τη ρύθμιση.

4. Μετά την αναχώρηση της αμαξοστοι��ίας το αντίτιμο του εισιτηρίου δεν θα επιστρέφεται.

5. Σε ότι αφορά τα εισιτήρια που εκδίδονται μέσω της ιστοσελίδας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (web-ticketing), ισχύουν κατ΄ αναλογία τα παραπάνω με την εξαίρεση ότι η ακύρωση του εισιτηρίου μπορεί να γίνει μέχρι 24 ώρες πριν την αναχώρηση της αμαξοστοιχίας.

Το «κουπόνι ταξιδίου» εκδίδεται μόνο από τα σημεία πώλησης εισιτηρίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Ισχύει για 1 (ένα) μήνα από φυσικό σημείο ή 6 (έξι) μήνες για εισιτήριο που εκδόθηκε από το διαδίκτυο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top