ΝΕΟ ΣΟΚ: Αιφνιδιαστική μείωση σε όλες τις επικουρικές από την 1η Ιουλίου

Τι αποκάλυψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εργατολόγος Α.Μητρόπουλος

​Την απόφαση του ΕΤΕΑ για νέα οριζόντια μείωση κατά 5,2% σε όλες τις επικουρικές συντάξεις από την 1η Ιουλίου αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο διοικητής του Ταμείου κ. Παπανικολάου.

Για παράδειγμα κάποιος που παίρνει το ποσό των 500 ευρώ ως επικουρική σύνταξη, τότε η σύνταξη του θα μειωθεί κατά 25 ευρώ, θα λάβει δηλαδή τελικώς το ποσό των 475 ευρώ!!!

«Να μην τολμήσει η κυβέρνηση να το κάνει, να μην μειώσει τις επικουρικές συντάξεις» είπε ο κ.Μητρόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο κ. Μητρόπουλος μάλιστα προανήγγειλε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει ανακοίνωση κατά της συγκεκριμένης απόφασης.

Υπενθυμίζουμε πως στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης εντάχθηκαν: το Ενιαί�� Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Μισθωτών (ΕΤΕΑΜ), οι τομείς του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Ιδιωτικού Τομέα (ΤΕΑΙΤ): Τομέας Επικουρικής Ασφάλισης Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων (ΤΕΑΥΕΚ), Τομέας Επικουρικής Ασφάλισης Υπαλλήλων Ναυτικών & Τουριστικών Πρακτορείων (ΤΕΑΥΝΤΠ), Τομέας Επικουρικής Ασφάλισης Χημικών (ΤΕΑΧ), Τομέας Επικουρικής Ασφάλισης Εκπαιδευτικών Ιδιωτικής Γενικής Εκπαίδευσης (ΤΕΑΕΙΓΕ) & Τομέας Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού εταιρειών Οινοποιίας Ζυθοποιίας & Οινοπνευματοποιίας (ΤΕΑΠΟΖΟ)το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΕΑΔΥ) και οι τομείς αυτού «ΤΕΑΠΟΚΑ» και «ΤΑΔΚΥ», το Ενιαίο Ταμείο Ασφάλισης Τραπεζοϋπαλλήλων (ΕΤΑΤ) ως προς την επικουρική ασφάλιση, οι τομείς του Κλάδου Επικουρικής Ασφάλισης του Ταμείου Ασφάλισης Υπαλλήλων Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφέλειας (ΤΑΥΤΕΚΩ) και o Κλάδος Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ του ΤΑΥΤΕΚΩ ως προς τους κατ΄ επικουρική ασφάλιση ασφαλισμένους του.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top