Περίοδος διακοπών: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για ένα ανέμελο καλοκαίρι!

Ένας χρήσιμος κατάλογος απ' την Κομισιόν για όλους τους ταξιδιώτες

Περίοδος διακοπών: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για ένα ανέμελο καλοκαίρι!

Όσα «παιχνίδια» και να μας κάνει ο καιρός, τα ψέματα τελείωσαν…. και το καλοκαίρι ξεκινά!

Ήδη εκατομμύρια Ευρωπαίοι ετοιμάζονται να ταξιδέψουν ανά την Ευρώπη και πέρα από αυτή, για αυτό και η Κομισιόν αποφάσισε να αναδημοσιεύσει πολύ χρήσιμες συμβουλές για να έχουμε όλοι ευχάριστες και ξέγνοιαστες διακοπές χωρίς σοβαρά προβλήματα και ανατροπές!

Η καλή οργάνωση, η έγκαιρη κράτηση του δωματίου διαμονής και των εισιτηρίων και το γεμάτο πορτοφόλι δεν είναι τα μόνα πράγματα που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας όταν δραπετεύουμε από την σκληρή καθημερινότητα!

Υπάρχουν ένα σωρό άλλα θέματα, από τα πιο μικρά, όπως τ�� τι πρέπει να ξέρω αν θέλω να πάρω μαζί το κατοικίδιο μου, μέχρι τα πιο σημαντικά όπως οι εξαφανίσεις παιδιών, τα ατυχήματα, ή κάποιο αναπάντεχο πρόβλημα υγείας που θα πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας όταν ετοιμαζόμαστε για διακοπές , αφού όλα είναι μέσα στην ζωή.

Εάν αναρωτιέστε ποιος θα καλύψει τα έξοδα της περίθαλψής σας σε περίπτωση ατυχήματος ή θέλετε να μάθετε τι είδους έγγραφα χρειάζεστε για να πάρετε μαζί τον σκύλο σας, ιδού ένας κατάλογος με τα μέτρα που έχει λάβει η Ευρωπαϊκή Ένωση, ώστε να σας βοηθήσει στη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ και διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για ένα ανέμελο καλοκαίρι

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top