Διαβάστε στο star.gr: Πως θα κόψει ο Τσίπρας τον μισθό του Κασιδιάρη...

Έρχεται πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη Χρυσή Αυγή

Διαβάστε στο star.gr: Πως θα κόψει ο Τσίπρας τον μισθό του Κασιδιάρη...

​Την δική του πρόταση για την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης στην Χρυσή Αυγή και τους προφυλακισμένους βουλευτές του ακροδεξιού κόμματος θα καταθέσει αύριο Πέμπτη ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλ.Τσίπρας μετά από συσκέψεις στο γραφείο του στη Βουλή με το προεδρείο της Κ.Ο., παρουσία του συνταγματολόγου και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Κώστα Χρυσόγονου, έλαβε την τελική απόφαση..

Τι θα λέει η πρόταση της Κουμουνδούρου

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ θα επαναλαμβάνει πως χρειάζεται συνολική αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων από την Ολομέλεια της Βουλής και όχι αποσπασματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν (άρση ασυλιών, περικοπή κρατικής χρηματοδότησης και βουλευτικών αποζημιώσεων, αναπληρωματικές εκλογές).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγάλος φόβος της ηγεσίας της Κουμουνδούρου είναι να μη δημιουργηθεί προηγούμενο το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε τυχόν διώξεις στελεχών άλλων πολιτικών κομμάτων στο μέλλον. Και αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να το ξεπεράσει, περιγράφοντας λεπτομερώς και με μεγάλη ακρίβεια τα αδικήματα των βουλευτών της Χρυσής ��υγής.

Παράλληλα το επόμενο διάστημα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρήσει διερευνητικές επαφές με τα άλλα κόμματα, σε μια προσπάθεια σύγκλισης και ενδεχομένως ψήφισης από κοινού με άλλες πολιτικές δυνάμεις της πρότασής του.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top