Από τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ η πληρωμή των συνταξιούχων χωρίς ΑΜΚΑ και ΑΦΜ

Προλαβαίνετε: Δηλώστε τα στοιχεία και από τον Ιούνιο θα σας κατατίθεται μέσω τράπεζας

Από τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ η πληρωμή των συνταξιούχων χωρίς ΑΜΚΑ και ΑΦΜ

Στα Τμήματα Πληρωμών Συντάξεων των υποκαταστημάτων του ΙΚΑ που βρίσκονται στον τόπο κατοικίας τους θα μπορούν να απευθύνονται, από τις 30 Μαΐου, οι συνταξιούχοι των οποίων η σύνταξη έχει διακοπεί, επειδή δεν είναι καταχωρημένα τα ατομικά τους στοιχεία ΑΜΚΑ ή ΑΦΜ, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του Ιδρύματος.

Η ρύθμιση αφορά τους συνταξιούχους του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΕΤΕΑ (τ. ΕΤΕΑΜ) και ΤΑΠΙΛΤ, οι οποίοι θα μπορούν να πληρωθούν από το υποκατάστημα τη σύνταξη μηνός Ιουνίου.

Όσοι δηλώσουν τα στοιχεία τους έως την 6η Ιουνίου, θα λάβουν τη σύνταξη του Ιουλίου και τις επόμενες στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνταξιούχων, τα ακόλουθα υποκαταστήματα θα λειτουργήσουν στις 30 και 31 Μαΐου από τις 8.00 πμ έως τις 5.00 μμ:

- Περιφερειακό Θεσσαλονίκης και τοπικό Υποκατάστημα Τούμπας.

- Περιφερειακό Υποκατάστημα Ηρακλείου-Κρήτης.

- Περιφερειακό Υποκατάστημα Πειραιά.

- Περιφερειακό Υποκατάστημα Αθηνών.

- Τοπικά Υποκαταστήματα: Αλεξάνδρας, Ν. Ιωνίας, Καλλιθέας, Αγ. Παρασκευής, Γλυφάδας, Πατησίων, Αγ. Αναργύρων και Χαλανδρίου.

Ειδικά για τους κατοίκους εξωτερικού, η διαδικασία δήλωσης στοιχείων θα γίνεται αποκλειστικά στο Υποκατάστημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Αθηνών (Αγησιλάου 48, Τ.Κ. 10436 Αθήνα), ενώ παραμένει ενεργή και η ηλεκτρονική εφαρμογή «Πληροφόρηση κατοίκων εξωτερικού» στον διαδικτυακό τόπο του ΙΚΑ-ΕΤΑM (www.ika.gr).

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top