Ψάχνεις δουλειά Πασχαλιάτικα;;; Γίνε Εθνικός Συντονιστής για την καταπολέμηση της διαφθοράς!

Δες αν έχεις τα προσόντα για αυτή τη θέση-κλειδί!

​Έχεις χαμηλά για τα στάνταρντ σου εισοδήματα και υψηλούς στόχους; Αγαπάς την κοινωνική καταξίωση και απεχθάνεσαι τη διαφθορά; Ίσως να είσαι ΕΣΥ ο κατάλληλος για τη θέση του Εθνικού Συντονιστή για την καταπολέμηση της διαφθοράς!!!

Σύμφωνα με τον υπουργό επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη πάντως, ο άνθρωπος που θα αναλάβει αυτή τη θέση θα είναι πρόσωπο εγνωσμένου κύρους και ευρύτερης αποδοχής και θα έχει την απαραίτητη εξουσιοδότηση για την εκπλήρωση της αποστολής του, ήτοι κυρίως τον συντονισμό των φορέων και των υπηρεσιών που εμπλέκονται στην πρόληψη, ανίχνευση και πάταξη της διαφθοράς.

Ο Εθνικός Συντονιστής θα υποστηρίζεται στο έργο του από Συντονιστική Επιτροπή, καθώς και από ανεξάρτητο Συμβουλευτικό Σώμα με διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία στα σχετι��ά θέματα.

Στο έγγραφο του κου Σταμάτη που διαβιβάστηκε προς απάντηση ερώτησης του ανεξάρτητου βουλευτή Μίμη Ανδρουλάκη, τονίζεται πως «άμεση προτεραιότητα και εκπεφρασμένη βούληση, τόσο του έλληνα πρωθυπουργού, όσο και της κυβέρνησης της οποίας προεδρεύει, είναι η διαμόρφωση μιας συνολικής εθνικής στρατηγικής για την πάταξη της διαφθοράς και την προώθηση της διαφάνειας, με τελικό στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης μεταξύ κράτους και πολιτών, την αποτελεσματική και χρηστή λειτουργία των θεσμών και τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος».

Στο πλαίσιο αυτό, «ο σχεδιασμός και η εφαρμογή της στρατηγικής αυτής θα ανατεθεί σε έναν νέο υπό σύσταση θεσμό, ο οποίος προωθείται επί του παρόντος, αυτόν του Εθνικού Συντονιστή για την καταπολέμηση της διαφθοράς, ο οποίος θα υπάγεται απευθείας στον πρωθυπουργό».

Λοιπόν… πως το βλέπεις έχεις πιθανότητες;;;;!!!!

ΦΩΤΟ: pame.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top