Με «αγκάθι» το Δημόσιο αλλά πολύ κοντά κυβέρνηση - τρόικα

Νέο ραντεβού το μεσημέρι της Παρασκευής. Τι συζήτησαν την Πέμπτη

Με «αγκάθι» το Δημόσιο αλλά πολύ κοντά κυβέρνηση - τρόικα

Πρώτη ανάρτηση: 12/04/2013 00:41

«Είμαστε κοντά σε όλα τα πεδία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα», ανέφερε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής συνάντησης της Πέμπτης, που διήρκησε δύο ώρες και έγινε παρουσία και του Αντώνη Μανιτάκη.

Οι εκπρόσωποι των δανειστών είχαν συνομιλίες στο υπουργείο Οικονομικών με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών (ο Γιάννης Στουρνάρας αναχώρησε για το Δουβλίνο όπου συνεδριάζει την Παρασκευή το Eurogroup) και τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με το θέμα του Δημοσίου να παραμένει στο επίκεντρο.

Ερωτηθείς αν έκλεισε η συμφωνία, παράγοντας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης απάντησε «αυτό είναι ευθύνη του υπουργού Οικονομικών και του πρωθυπουργού», ενώ απέφυγε να πει αν έχουν αλλάξει τα προαπαιτούμενα του Μνημονίου για την εφεδρεία και τις υποχρεωτικές αποχωρήσεις.

Κυβέρνηση και τρόικα θα έχουν νέο ραντεβού σήμερα το μεσημέρι, στις 15:00, ενώ, μετά το τέλος της πρωινής σύσκεψης της Πέμπτης κορυφαίο στέλεχος του ΥΠΟΙΚ ανέφερε «είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top