Στις 10 Ιουνίου το πόρισμα του ΣΔΟΕ για τους συγγενείς Παπακωνσταντίνου

Παράταση των εργασιών της Προανακριτικής έως 25 Απριλίου!

Στις 10 Ιουνίου το πόρισμα του ΣΔΟΕ για τους συγγενείς Παπακωνσταντίνου

Στις 10 Ιουνίου θα παραδώσει το ΣΔΟΕ το πόρισμα του για τους συγγενείς του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, τα ονόματα των οποίων αφαιρέθηκαν από την αρχική λίστα Λαγκάρντ.

Την Πέμπτη, τα μέλη της Προανακριτικής ενημερώθηκαν από το ΣΔΟΕ για αυτή την εξέλιξη και για αυτό αποφάσισαν να ζητήσουν μικρή παράταση των εργασιών τους έως τις 25 Απριλίου, προκειμένου να αποφασίσουν πώς θα κινηθούν στη συνέχεια.

Εν τω μεταξύ την Τρίτη, χθες Τετάρτη κατάθεσε στην επιτροπή η συνεργάτιδα του Ευάγγελου Βενιζέλου Σοφία Μπέλμπα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε ότι η παράδοση του usb από τον Ιωάννη Διώτη στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ έγινε στο ΥΠΟΙΚ και όχι στη Βουλή και χρονικά το προσδιόρισε λίγο πριν ή λίγο μετά τον 15αυγουστο του 2011. Σύμφωνα με την κα Μπέλμπα, ο κος Διώτης μαζί με το usb παρέδωσε και άτυπα ένα μικρό αριθμό φωτοτυπιών.

Παράλληλα, την ερχόμενη Τρίτη θα κληθεί στην επιτροπή το στέλεχος του ΣΔΟΕ Γιώργος Καρασμάνης που ασχολείται με την επεξεργασία της «λίστας Λαγκάρντ».

Βίντεο mega

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top