15.000 οικογένειες βοήθησαν το κράτος και τώρα βρίσκονται σε απόγνωση…

Το συγκινητικό βίντεο των ομολογιούχων με τη μητέρα, το βρέφος και τον κλέφτη

«15.000 οικογένειες βοήθησαν το Ελληνικό Δημόσιο αποταμιεύοντας σε ομόλογα όταν τους το ζήτησε. Όμως αυτό τις εξαπάτησε και δεν επέστρεψε ποτέ τα χρήματα, αρπάζοντας τις οικονομίες μιας ζωής. Οι περισσότερες από αυτές τις οικογένειες βρίσκονται τώρα σε απόγνωση».

Αυτό είναι το μήνυμα που περνά το συγκινητικό βίντεο που δημιούργησε και δημοσιοποίησε ο Σύλλογος Φυσικών Προσώπων Ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου, που παρουσιάζει μια μητέρα με το βρέφος της να πέφτουν θύματα ενός κλέφτη τον οποίο πήγε η ίδια να βοηθήσει. Περιττό να αναφέρουμε την άμεση σύνδεση του κλέφτη με το Δημόσιο…

«Υπέρτατο δημόσιο συμφέρον είναι να εμπιΣτΕύεται ο πολίτης το κράτος» τονίζεται στο βίντεο με τη λέξη εμπιστεύεται να γράφεται με τρόπο που παραπέμπει στο ΣτΕ (Συμβούλιο της Επικ��ατείας). Ως γνωστόν, στις 8:30 το πρωί στις 22 Μαρτίου, οι ομολογιούχοι έχουν συγκέντρωση έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας, Πανεπιστημίου 47-49, για να περάσουν με την παρουσία τους στους δικαστές πως το μέλλον τους εξαρτάται από τη δική τους απόφαση.

Το βίντεο κλείνει με μια χιουμοριστική σκηνή η οποία περνά την ίδια ώρα και το μήνυμά της. Έχοντας η γυναίκα ήδη πέσει θύμα του κλέφτη, η κάμερα τον δείχνει να επιστρέφει και να της ζητά χρήματα για… βενζίνη, λέγοντας πως θα της τα επιστρέψει. Αμέσως μετά γίνεται αναφορά στη νέα έκδοση ομολόγων του Δημοσίου…

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top