Οδεύουμε αργά αλλά σταθερά για το… απόλυτο: Απαισιόδοξοι 8 στους 10 Έλληνες!

«Όχι» στους συνδικαλιστές λέει 1 στους 2 εργαζόμενους

Οδεύουμε αργά αλλά σταθερά για το… απόλυτο: Απαισιόδοξοι 8 στους 10 Έλληνες!

Αργά αλλά σταθερά προς το… απόλυτο ποσοστό στην απαισιοδοξία οδεύουν οι Έλληνες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας που δημοσιοποίησε το το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), 8 στους 10 Έλληνες (77%) είναι απαισιόδοξοι για την κατάσταση των οικονομικών τους, προβλέποντας περαιτέρω επιδείνωση στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Την ίδια ώρα, ανάλογα ποσοστό εκφράζει την απαισιοδοξία του (73%) και για την ελληνική οικονομία, θεωρώντας ότι το φως στο τούνελ είναι ακόμη μακριά…

Όσον αφορά την ρευστότητα της αγοράς αλλά και τις προοπτικές που δίνει το νέο ΕΣΠΑ, σημαντικός αριθμός των πολιτών πιστεύει ότι θα δώσει ανάσες στην αγορά, ωστόσο υπάρχουν αρκετές επιφυλάξεις κατά πόσο θα αλλάξει το βαρύ κλίμα στην οικονομία. Ειδικότερα, το 46% των συμμετεχόντων θεωρούν πως τα κονδύλια του ΕΣΠΑ 2014-2020 θα συμβάλουν σημαντικά στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας αλλά ένα σημαντικό ποσοστό (26%) απάντησε αρνητικά διατηρώντας τις επιφυλάξεις του.

Τέλος, «όχι» στους συνδικαλιστές λέει 1 στους 2 εργαζόμενο��ς. Συγκεκριμένα το 51% εγείρει θέμα αξιοπιστίας τονίζοντας ότι οι απεργίες πρέπει να είναι απόφαση των εργαζομένων και όχι των συνδικαλιστών.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top