Δέσμευσαν ακίνητα και καταθέσεις επιχειρηματιών, γιατί χρωστούσαν στο Ελληνικό Δημόσιο!

Στη λίστα με τα ονόματα και γνωστός δημοσιογράφος

​«NTOY» σε βίλες, γραφεία και λογαριασμούς επωνύμων έχει κάνει η εφορία, προχωρώντας σε πλειστ��ριασμούς εκατοντάδων πανάκριβων κατοικιών, εξοχικών, ξενοδοχείων, οικοπέδων, αγροτεμαχίων και βιομηχανικών εγκαταστάσεων μεγαλοοφειλετών προκειμένου να μπει ζεστό χρήμα στα κρατικά ταμεία .

Στα ακίνητα που έχουν λάβει το δρόμο της εκποίησης περιλαμβάνονται βίλες στα ακριβά προάστια των Αθηνών και σε κοσμοπολίτικα νησιά αξίας ως και 5 εκατ. ευρώ, διαμερίσματα, πολυώροφα κτίρια γραφείων, οικόπεδα μεγάλης έκτασης εντός και εκτός σχεδίου κλπ.

Στη λίστα με τις 60 γνωστές εταιρείες και τα φυσικά πρόσωπα που οφείλουν πάνω από 200 εκατ. ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο είναι μεταξύ άλλων η Χ.Κ Τεγόπουλος, η Alpha Keramica, η Avelon, η Euromedica, η Ψηλορείτης Logistics αλλά και επιχειρηματίες όπως η κυρία Κωνσταντίνα Καψή των ξενοδοχείων «Κα��ή», o κύριος Ιωάννης Καρούζος που βρίσκεται ήδη στη φυλακή γιατί χρωστά στο Δημόσιο 27 εκατ.ευρώ , ο κύριος Μπάμπης Βωβός γνωστός και ως ο βασιλιάς της Λεωφόρου Κηφισίας , ο κύριος Γιάννης Ραυτόπουλος της Express Service και ο Βασίλης Δεσποτόπουλος της ΕΛΠΑ και πρόεδρος των special Olympics . Επίσης περιλαμβάνεται και η γνωστή γαλακτοβιομηχανία Fiesland!!!

-X.K.Τεγόπουλος: Η εταιρεία που εκδίδει την Ελευθεροτυπία χρωστάει στο ελληνικό Δημόσιο περίπου 1,7 εκατ. ευρώ και για το λόγο αυτό της δεσμεύτηκε ακίνητο που εκτιμάται σε 17,5 εκατ. ευρώ.

-Αlpha Keramica: Η κεραμοποιία οφείλει στο Δημόσιο 576.000 ευρώ και δεσμεύτηκαν κτίρια της εταιρείας αξίας 8 εκατ. ευρώ

-Avelon: Η εταιρεία εμπορεύεται συστήματ�� κουζίνας υψηλής ποιότητας. Οφείλει στο Δημόσιο 207.000 ευρώ και δεσμεύτηκαν κτίρια της αξίας 6,4 εκατ. ευρώ.

-Euromedica: Η ετιαρεία είναι συμφερόντων του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου, χρωστά ει στο Δημόσιο 369.000 ευρώ και το Δημόσιο έχει δεσμεύσει ακίνητο στο Νέο Ηράκλειο αξίας άνω των 4,8 εκατ. ευρώ.

-Ψηλορείτης Logistics: Η εταιρεία διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους για κατεψυγμένα προϊόντα κοντά στη Λαμία. Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα χρωστάει πάνω από 35 εκατ. ευρώ και της έχουν δεσμευθεί ακίνητα ίσης αξίας.

-Κωνσταντίνα Καψή: Πρόκειται για την πρώην ιδιοκτήτρια των γνωστών ξενοδοχείων Καψή η οποία οφείλει στο Δημόσιο 2,4 εκατ. ευρώ. Εχει δεσμευθεί ακίνητο στην Εκάλη ισης αξίας.

-Μπάμπης Βωβός. Ο μεγαλοεπιχειρηματίας του real estate στην οδό Κηφισίας χρωστάει στο Δημόσιο 207.000 ευρώ και έχει δεσμευθεί η κατοικία του στο Παλαιό Ψυχικό. Την ίδια κατοικία έχει δεσμεύσει και η Alpha bank στην οποία ο επιχειρηματίας οφείλει 8 εκατ. ευρώ.

-Νικ. Ι. Θεοχαράκης, η γνωστή εταιρεία εμπορίας αυτοκινήτων. Οφείλει στο Δημόσιο 151.000 ευρώ και έχει κατασχεθεί ακίνητο στον Ασρπόπυργο αξίας 4.800.000 ευρώ.

-Πήραν Ι.Χ. και σύνταξη γνωστού δημοσιογράφου. Σε διευθυντικό στέλεχος μεγάλης εφημερίδας που απασχόλησε την κοινή γνώμη για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και ο οποίος οφείλει στο Δημόσιο πάνω από 2 εκατ. ευρώ η Εφορία προχώρησε στην κατάσχεση του πολυτελούς αυτοκινήτου του και του τραπεζικού λογαριασμού μισθοδοσίας, αφαιρώντας κάθε μήνα τέτοιο ποσό ώστε να μένουν κάθε μήνα 1.000 ευρώ, όπως ορίζει ο νόμος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top