Σημαντικές επαφές της Όλγας Κεφαλογιάννη στο Ισραήλ

Στην έκθεση ΙΜΤΜ 2013 η υπουργός Τουρισμού

Η τουριστική συνεργασία και η προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα, ήταν στην «ατζέντα» της συνάντησης της υπουργού Τουρισμού κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Ισραηλινό ομόλογο της κ. Stas Misezhnikov, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης της στο Ισραήλ, με αφορμή τη διεθνή έκθεση «ΙΜΤΜ 2013».

Κατά τη συνάντηση, που έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, εκφράστηκε η κοινή διάθεση, για περαιτέρω συνεργασία και σύσφιξη των σχέσεων Ελλάδος και Ισραήλ, στον τουριστικό τομέα. Μια συνεργασία, που όπως ειπώθηκε, θα αποβεί προς όφελος και των δυο πλευρών.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, τόνισε: «Για την Ελλάδα, το Ισραήλ αποτελεί μια σημαντική αγορά που θέλουμε να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο. 400.000 χιλιάδες πολίτες έρχονται στην Ελλάδα από το Ισραήλ και αυτό τον αριθμό θέλουμε να τον αυξήσουμε τα αμέσως επόμενα χρόνια».

Σήμερα το πρωί η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στη διεθνή έκθεση «ΙΜΤΜ 2013», χαρακτηρίζοντας τους Ισραηλινούς «φίλους και συμμάχους». Κατά την ομιλία της παρουσίασε τους σημαντικότερους άξονες της πολιτικής της για τον τουρισμό. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις δυνατότητες ανάπτυξης ειδικών μορφών τουρισμού που θα μπορούσαν να προσελκύσουν Ισραηλινούς επισκέπτες, όπως η κρουαζιέρα, ο θαλάσσιος, ο ιατρικός, ο ιαματικός, ο καταδυτικός τουρισμός και ο τουρισμός υπαίθρου. Επίσης, τόνισε την αναγκαιότητα επανακαθορισμού του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και τη χάραξη εξωστρεφούς τουριστικής πολιτικής. Τέλος υπογράμμισε ότι η Ελλάδα είναι μια ασφαλής και δημοκρατική χώρα, όπου ο ξένος επισκέπτης δεν έχει να φοβηθεί τίποτε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top