«Σαφάρι» του γενικού γραμματέα Εσόδων στις μεγάλες ΔΟΥ της χώρας

Στο πλαίσιο του αγώνα για πάταξη της φοροδιαφυγής

«Σαφάρι» στις μεγάλες ΔΟΥ της χώρας ξεκινά ο Χάρης Θεοχάρης.
Ο γενικός γραμμτέας Εσόδων, στο πλαίσιο της προσπάθειας του Υπουργείου Οικονομικών για τη στενότερη παρακολούθηση των εσόδων και την αποτελεσματικότερη πάταξη της φοροδιαφυγής, επισκέπτεται τις δέκα μεγαλύτερες ΔΟΥ της Αττικής, που συνολικά αποφέρουν άνω του 50% των εσόδων της χώρας.
Στόχος του κ. Θεοχάρη είναι να γνωρίσει τους νέους Διευθυντές των ΔΟΥ, να ακούσει τα ενδεχόμενα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες, αλλά και να θέσει τους στόχους, σύμφωνα με τους οποίους οι Διευθυντές θα αξιολογούνται ανά τρίμηνο.
Επίσης, ο Χάρης Θεοχάρης θα επισκεφθεί και μεγάλες ΔΟΥ της περιφέρειας, σε Ηράκλειο, Πάτρα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη και Ρόδο.
Ο Γενικός Γραμματέας έχει ήδη επισκεφθεί δύο μεγάλα Ελεγκτικά Κέντρα, που είναι αρμόδια για τον έλεγχο φορολογουμένων και επιχειρήσεων υψηλών εισοδημάτων, όπου επεσήμανε την ανάγκη για άριστη συνεργασία στον κοινό αγώνα συλλογής εσόδων και πάταξης της φοροδιαφυγής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top