Σπεύδουν στις τράπεζες να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας την ύστατη στιγμή

Λήγει τη Δευτέρα η προθεσμία – Θεοχάρης: Καμία απόφαση για παράταση

Σπεύδουν στις τράπεζες να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας την ύστατη στιγμή
Μεγάλες ουρές σχηματίζονται και σήμερα σε πολλά υποκαταστήματα τραπεζών από πολίτες που θέλουν να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας του 2013, καθώς τη Δευτέρα λήγει η προθεσμία.

Όπως ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Χάρης Θεοχάρης στο Mega, δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για παράταση και η διορία για εξόφληση των τελών εκπνέει τη Δευτέρα. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, την τελευταία μέρα του έτους να ανακοινωθεί μικρή παράταση καθώς -όπως επεσήμανε και ο ίδιος- αρκετός κόσμος ζητά παράταση προκειμένου να καταφέρει να πληρώσει τα τέλη.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοχάρη, μέχρι στιγμής έχει πληρώσει τα τέλη μόλις το 60%. Αρκετοί πάντως, σπεύδουν να καταθέσουν τις πινακίδες τους στις εφορίες δηλώνοντας αδυναμία πληρωμής των τελών και συντήρησης των οχημάτων. Οι καταθέσεις πινακίδων έχουν, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, καταγράψει αύξηση 15% σε σχέση με πέρυσι που ήδη ο αρι��μός είχε φθάσει σε υψηλά επίπεδα.

Αν δε δοθεί παράταση στην εξόφληση των τελών κυκλοφορίας, πάντως, όσοι τα πληρώσουν εκπρόθεσμα θα κληθούν να καταβάλλουν το διπλάσιο ποσό.
​​
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top