Οι Έλληνες πολίτες φωνάζουν: ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ

Κύριε Ζερβέ ακούτε;;; Δημοσκόπηση ΣΟΚ για την ακρίβεια!!!

Οι Έλληνες πολίτες φωνάζουν: ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ

Τη στιγμή που ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός «ονειρεύεται» νέες τσουχτερές αυξήσεις στο ρεύμα μέχρι και 50% όπως αναφέραμε και νωρίτερα στο star.gr, οι Έλληνες πολίτες μέσω μιας νέας δημοσκόπησης της Marc για τον alpha, του…. φωνάζουν απεγνωσμένα, πως δεν αντέχουν άλλες ανατιμήσεις !!!

Σε ερώτηση ποιες αυξήσεις σας δημιουργούν μεγαλύτερο πρόβλημα, το 53,4% απαντά πως οι τιμές του ρεύματος είναι αυτές που έχουν «τσακίσει» τον οικογενειακό προϋπολογισμό, το 7,2% υποστηρίζει πως η αιτία του κακού είναι οι τιμές των προϊόντων , ενώ για το 39,4% είναι αβάσταχτά τόσο τα τιμολόγια της ΔΕΗ, όσο και τα προϊόντα!

Αναλυτικότερα, τα βασικά είδη διατροφής είναι για τη συντριπτική πλειοψηφία (93.1%) ο μεγαλύτερος «μπελάς», αφού εκεί παρατηρεί τις μεγαλύτερες αυξήσεις, ενώ για το 34,2 οι τιμές άλλων προϊόντων έχουν πάρει την μεγάλη ανηφόρα. Το 15.5% παρατηρεί τις μεγαλύτερες αυξήσεις στα είδη ένδυσης και υπόδησης, με το 2.7% και το 2,3% να θεωρεί ότι έχουν ακριβύνει τα ηλεκτρονικά είδη και τα είδη σπιτιού αντίστοιχα.

Και όλα αυτά, την ώρα που χιλιάδες συμπολίτες μας ψάχνουν να βρουν άκρη με το ειδικό τέλος ακινήτων (χαράτσι) περιμένοντας υπομονετικά σε ατέλειωτες ουρές, με τον Άρειο Πάγο να επανεξετάζει άρον άρον την αίτηση αναστολής που κατέθεσε η ΔΕΗ και το υπουργείο Οικονομικών να ζητά τη μη εκτέλεση της απόφασης του πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας με την οποία απαγορεύεται στη ΔΕΗ να εισπράττει το χαράτσι μέσω των λογαριασμών της.

Δείτε επάνω σχετικό βίντεο

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top