Πέγκυ Ζήνα για X-Factor: «Δεν θα με δείτε φέτος- Πολλή φασαρία για το τίποτα»

Οι αιχμές της τραγουδίστριας για τα talent show

Η Πέγκυ Ζήνα ξεκαθαρίζει πως αποχωρεί από την ομάδα του «X-Factor» και τονίζει πως δεν ήταν και η καλύτερη εμπειρία στην καριέρα της.

«Φέτος δεν θα με δείτε στο “X-Factor”, τώρα πια μπορώ να το δηλώσω. Είναι πολύ στενά τα χρονικά περιθώρια και δεν ήταν και η αγαπημένη μου διαδικασία. Νομίζω λίγο- πολύ το καταλάβατε και από τις περσινές μου συνεντεύξεις» δήλωσε η διάσημη τραγουδίστρια.

Μάλιστα, η Πέγκυ Ζήνα συμπλήρωσε: «Ήταν λίγο άβολο αυτό. Και τελικά πολλή φασαρία για το τίποτα. Χωρίς να θίγω καμία κατάσταση, ήταν μια χαρά. Ήταν μια προσεγμένη παραγωγή, ήταν όλα καλά. Δεν έχω να θίξω κάτι συγκεκριμένο. Κάποιες φορές δίνεσαι παραπάνω σε κάποια παιδιά, σε ότι αφορά την κριτική σου σε κάποια παιδιά. Και έχεις πάρα πολλά όνειρα για το τι θα γίνει για αυτά τα παιδιά τελειώνοντας αυτά τα παιχνίδια. Καλό θα είναι τα παιδιά να μείνουν στο ταλέντο τους και στην εμφάνισή τους στην τηλεόραση. Δηλαδή να εκμεταλλευτούν αυτά τα λεπτά δημοσιότητας στην τηλεόραση που αναδεικνύουν το ταλέντο τους. Δεν υπάρχει κανένα παιχνίδι στις εποχές μας που θα σου βρει δουλειά, ούτε θα σου κάνει καμιά τεράστια καριέρα», ενώ τόνισε: «Οπότε, γιατί να κάνω κάτι που για μένα είναι ψυχοφθόρο από τη στιγμή που δεν μπορώ να υλοποιήσω όλα αυτά που υπόσχομαι; Τα παιδιά φουσκώνουν τα μυαλά τους και νομίζουν πως με το που θα βγουν θα είναι η Άννα Βίσση η ίδια. Θέλει πολλή δουλειά. Καλό θα είναι τουλάχιστον εμείς να μην υποσχόμαστε συνέχεια πράγματα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top