Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 09/10/2023 – 15/10/2023

Oι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τα 12 ζώδια του κύκλου

Προβλέψεις εβδομάδας 09/10/2023 – 15/10/2023

Έχουμε μπροστά μας μία από τις πιο επεισοδιακές εβδομάδες του Οκτωβρίου που επιφυλάσσει αλλαγές και εξελίξεις για όλα τα ζώδια. Η εβδομάδα ξεκινάει με το εκρηκτικό τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 09/10/2023, μια όψη που μας οπλίζει με αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Τώρα οι επιθυμίες μας είναι πανίσχυρες και θα είναι δύσκολο να αντισταθούμε στις παρορμήσεις μας.

Είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε αυτό που θέλουμε ακόμα κι αν χρειαστεί να φτάσουμε στα άκρα. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια ανταγωνισμού ιδιαίτερα αν ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού ή του Αιγόκερου του 3ου δεκαημέρου. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη εγκαταλείπει μετά από αρκετούς μήνες το ζώδιο του Λέοντα και εισέρχεται στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου όπου θα παραμείνει για ολόκληρο τον μήνα.

Αυτή η θέση της Αφροδίτης θα μας δώσει την ευκαιρία να βάλουμε σε μια τάξη την προσωπική μας ζωή και να εκφράσουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγάπη μας στους άλλους. Καλό θα είναι όμως να θυμάστε ότι οι άνθρωποι δεν μπαίνουν σε «κουτάκια» και κάποιες φορές θα πρέπει απλώς να αφήνεστε και να απολαμβάνετε αυτό που συμβαίνει χωρίς να κολλάτε σε λεπτομέρειες.

Δείτε στο asibiliou.gr πώς θα είναι η εβδομάδα για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top