Ποια…ψέματα κάνουν καλό στη σχέση;

Κι όμως υπάρχουν και τα «κατά συνθήκην ψεύδη»

αθώα ψέματα

Ίσως ο τίτλος του άρθρου να έρχεται σε αντίθεση με τα όσα μέχρι τώρα πίστευες για τις σχέσεις και την ειλικρίνεια που πρέπει να έχεις σε αυτές, όμως αν συνεχίσεις να διαβάζεις πιο κάτω θα σου λυθούν όλες οι απορίες και στο τέλος θα συμφωνήσεις.

Πες μας το ζώδιό του να σου πούμε πόσο ζηλεύει

Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε πως όταν λέμε ότι οι ειδικοί «επιτρέπουν» τα ψέματα σε μια σχέση δεν μιλάνε για τα μεγάλα ψέματα ή τα ψέματα για το πού πήγες ή εάν απίστησες. 

Πώς να πετύχεις επαγγελματικά χωρίς να δουλεύεις όλη μέρα

Τα ψέματα που σε…ενθαρρύνουμε να λες στον σύντροφο σου, είναι μικρά, αθώα ψεματάκια που θα βοηθήσουν στην κατανόηση και στη συμπόνια της σχέσης. Μιλάμε για αυτά που θα πεις όταν σε ρωτά ο άλλος αν θες να ακούσεις για τη δουλειά του, ενώ βαριέσαι ή αν του πηγαίνει ένα ρούχο, ενώ δεν σου αρέσει, ή αν τρώγεται το φαγητό που μαγείρεψε, ενώ είναι χάλια.

Ουσιαστικά αυτό που λένε η ειδικοί είναι ότι εάν φιλτράρεις τις απαντήσεις σου στα απλά, καθημερινά θέματα (προσοχή, δεν μιλάμε για σοβαρά θέματα που επηρεάζουν τη σχέση), δεν θα πληγώσεις τον σύντροφο σου και αυτό είναι το ζητούμενο όταν τον αγαπάς. 

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή:Mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top