Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 08/05/2023 - 14/05/2023

Μάθετε τα ζώδια θα ευνοηθούν στα ερωτικά τους αυτή την εβδομάδα

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στην εκπομπή Stars System

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με εντάσεις και ανατροπές, αλλά θα συνεχίσει σε ένα πολύ όμορφο κλίμα και θα μας αποζημιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στις 09/05/2023 ο Ήλιος θα συναντήσει τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, μια όψη που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω μέσα στις σχέσεις μας. Ετοιμαστείτε για εκπλήξεις, απρόσμενες καταστάσεις και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές. Θα πρέπει να προσέξετε τις αντιδράσεις σας, αφού το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα τεταμένο και θα είναι πολύ εύκολο να έρθετε σε ρήξη με τους άλλους. Αυτή η σύνοδος μας κάνει ασυμβίβαστους και μας δημιουργεί την επιθυμία να σπάσουμε δεσμά και να επαναστατήσουμε ενάντια σε ανθρώπους και καταστάσεις που μας καταπιέζουν.

Στις 11/05/2023 το εξάγωνο Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού φέρνει καρμικές επαφές ή γνωριμίες οι οποίες θα έχουν πολύ θετική εξέλιξη. Κάτω από την επιρροή αυτής της όψης έλκουμε ανθρώπους που θα μας δώσουν πολύτιμα μαθήματα και μας βοηθάνε να απαλύνουμε τα τραύματα μας και να προχωρήσουμε μπροστά. Στις 13/05/2023 το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης μας μιλάει για έντονη κοινωνική ζωή, φιλική διάθεση, ραντεβού και όμορφες συναντήσεις. Είναι πιθανό να κάνετε πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή να επανέλθει ένα άτομο από το παρελθόν προκειμένου να συμφιλιωθείτε. Μην ξεχνάτε βέβαια ότι ο Ερμής κινείται ακόμα σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, επομένως μη βιαστείτε να κάνετε το επόμενο βήμα ή να βγάλετε συμπεράσματα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AsiBiliou (@asibiliou)

Η εβδομάδα αυτή κλείνει με το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, μια εξαιρετική όψη η οποία σταθεροποιεί καταστάσεις και μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις με σύνεση, λογική και ωριμότητα. Γνωριμίες που ξεκινάνε τώρα θα έχουν πολύ γερές βάσεις, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι μπορεί να σκεφτείτε την επισημοποίηση της σχέσης σας ειδικά αν ανήκετε στους Καρκίνους, Σκορπιούς ή Ιχθύς του πρώτου δεκαημέρου.

Δείτε τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το ζώδιό σας στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top