4 πράγματα που θα σου συμβούν όταν γνωρίσεις αυτόν τον έναν που περιμένεις

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να προσέξεις τα σημάδια

ζευγάρι

Έχεις γνωρίσει διάφορους άντρες, έχεις βγει ραντεβού με κάποιους ίσως να έχεις κάνει και σχέση, αλλά πάντα κάτι έλειπε.

Ξαφνικά – γιατί συνήθως ξαφνικά γίνονται αυτά- γνωρίζεις κάποιο και νιώθεις κάτι ξεχωριστό. Μήπως τελικά αυτός είναι ο ένας;

Τα σημάδια στο σώμα σου θα σου πούνε την αλήθεια. Τι να προσέξεις:

Σε ποιο γόνατο γίνεται η πρόταση γάμου και γιατί


Ίσως να φρικάρεις:
Μπορεί στην αρχή να νιώσεις άβολα, περίεργα, να φοβηθείς και να μην μπορείς να καταλάβεις τι παίζει με αυτόν τον τύπο και σε κάνει να νιώθεις έτσι. Κοινώς θα πάθεις ένα σοκ, αλλά είναι πολύ νορμάλ, αν σκεφτείς ότι θα σου έρθει μια κατραπακιά.

Πώς θα ξαναβγείς ραντεβού μετά από τόσο καιρό μόνη

Η ντοπαμίνη σου στα ύψη:
Γενικά όλα θα αρχίσουν να σου φαίνονται πιο ευχάριστα και η ζωή θα κυλάει με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο. Επίσης κάθε φορά που θα βλέπεις τον καλό σου, θα σχηματίζεται ασυναίσθητα στο πρόσωπο σου ένα τεράστιο χαμόγελο και θα νιώθεις δίπλα του πιο ευτυχισμένη από ποτέ

4+1 λάθη που κάνουμε στη σχέση και χωρίζουμε

Θα νιώσεις…υγιής:
Μπορεί να έχεις παρατηρήσει ότι σε περιόδους που δε νιώθεις καλά μέσα σου νομίζεις ότι εκδηλώνεις και διάφορες ασθένειες και το ψάχνεις γενικά. Ε, με τον έρωτα, όλα αυτά θα σου φύγουν γιατί θα νιώθεις χαρά και ηρεμία, αρά και πιο υγιής σωματικά.

Η λίμπιντο σου θα χτυπήσει κόκκινο:
Ακόμα και αν περνούσες φάση που δεν σκεφτόσουν το σεξ, θα πάθεις ένα κοκομπλόκο με αυτό το ζήτημα μόλις βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο. Επομένως μην παραξενευτείς αν δεις αλλαγές μέσα σου.

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top