Eίσαι μαμά; Τέσσερα tips για να μην κουράζεσαι πολύ

Σίγουρα οι ρόλοι σου είναι αυξημένοι

Είσαι κουρασμένη και θες λίγο να ξεκουραστείς και να αποσυμπιεστείς. Άλλωστε είναι πολλοί οι ρόλοι σου μέσα στη μέρα που ζητάνε την προσοχή σου.

Μάθε τι τύπος γυναίκας είσαι!

Πάρε μία ανάσα και ακολούθησε τα παρακάτω tips:

Άλλαξε τη διατροφή σου 

Σύμφωνα με μία νέα έρευνα, όσοι πίνουν ένα φλιτζάνι ή περισσότερο καφέ την ημέρα εμφανίζουν χαμηλότερες επιδόσεις σε σχέση με εκείνους που δεν πίνουν καθόλου καφέ. Αυτή η αντίδραση οφείλεται πιθανότατα στο γεγονός πως η καφεΐνη αυξάνει τα επίπεδα στρες. Οι βαθιές ανάσες, επίσης, σίγουρα θα σε βοηθήσουν! Παράλληλα, εμπλούτισε τη διατροφή σου με τις απαραίτητες βιταμίνες, καθώς δεν θες να είσαι εντελώς κουρασμένη στα λίγα λεπτά της ημέρας που απομένουν για εσένα και τον εαυτό σου.

Me Time

Το διάβασμα, μια ταινία ή ένα επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς, το πλέξιμο, ένα αρωματικό αφρόλουτρο, όλα τα παραπάνω είναι τρόποι που θα σε βοηθήσουν να αποβάλεις το άγχος και να χαλαρώσεις στην καθημερινότητά σου. 

Άσκηση 

Δεν έχει να κάνει μόνο με τη φυσική κατάστασή σου, αλλά βάσει ερευνών, η τακτική άσκηση βοηθάει πολύ στη μείωση του στρες! Επομένως, βρες λίγο χρόνο μέσα στην ημέρα σου για να καθιερώσεις εύκολες τακτικές, ακόμη κι αν είναι ένας μικρός περίπατος γύρω από το σπίτι.

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή:Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top