Χώρισες; Τέσσερα πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις

Δε ωφελούν σε τίποτα

Ανεξάρτητα από τους λόγους που οδήγησαν σε αυτό το χωρισμό, είναι απόλυτα λογικά να μην νιώθεις πολύ καλά αν μόλις έχεις περάσει στους singles.

Aυτά είναι τα τρία πιο επικριτικά ζώδια

To ιδανικό θα ήταν να πάρεις τον χρόνο σου, να σκεφτείς και να οργανώσεις το μέλλον σου ήρεμη. Όλες όμως έχουμε περάσει χωρισμό και ξέρουμε πως αυτό είναι πολύ δύσκολο στην πράξη.

Πέντε ζώδια που εύκολα μπορούν να σε ξεγελάσουν

Πιο κάτω σου παρουσιάζουμε 4 πράγματα που καλό είναι να αποφύγεις, για να μην μετανιώσεις στη συνέχεια: 

1. Μη βγαίνεις ραντεβού με όποιον να' ναι

Μην απαντάς στα μηνύματα του κάθε άκυρου που σου στέλνει στα social media. Απόφυγε τα πολλά ραντεβού με καινούργια άτομα αφού το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μπερδευτείς περισσότερο.

2. Σταμάτα να κοιτάς τι κάνει ο πρώην 

Το no1 λάθος που όλες κάνουμε είναι να stalk-άρουμε τον πρώην. Κοιτάμε διαρκώς τα Instagram-stories του και αναμένουμε να δούμε νέο post ή κάποιο ενδιαφέρον νέο για τη ζωή του. Όχι, δεν πρέπει να το κάνεις αυτό, αρχικά γιατί θα βρίσκεσαι μονίμως σε «αναμμένα κάρβουνα» και γιατί δεν πετυχαίνεις απολύτως τίποτα. 

3. Μη φλερτάρεις με γνωστούς του πρώην σου

Το να βγεις με φίλο, γνωστό, ξάδερφο, κολλητό ή συνάδελφο του πρώην σου είναι μέγα λάθος. Θα τον ξενερώσεις, θα τον θυμώσεις, θα νιώσει πως τον ντροπιάζεις ενώ παράλληλα θα γίνεις περίγελος στον κοινό σας κύκλο. Αν λοιπόν θες να κοιμάσαι ήσυχα, μείνε μακριά από όλες τις παραπάνω κατηγορίες ανδρών.

4. Μην παραμελήσεις…εσένα! 

Πρόσεξε την διατροφή σου, πες όχι στο συναισθηματικό φαγητό και αφιέρωσε χρόνο σε εσένα και τις ανάγκες σου. Είσαι single και αυτό από μόνο του είναι ευκαιρία για ανανέωση, βέλτιστα επίπεδα ευεξίας και ομορφιάς.

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή:Mylife.com.cy 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top