Πες μας τι χρώμα φόρεσε μία γυναίκα στο ραντεβού, να σου πούμε πώς νιώθει

Τι προτιμάει το 94% περισσότερο από το έτερον ήμισυ;

Δημοφιλείς έρευνες διάβασαν στην εκπομπή breakfast@star η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς μέσα από το ραδιοφωνικό studio.

Τι θα φέρει το 2022 σύμφωνα με τον αριθμό του προσωπικού σας έτους

1. To χρώμα του ρούχου δείχνει «τι νιώθει μία γυναίκα»

Εσείς ξέρατε πως μπορείτε να καταλάβετε πάνω-κάτω «τι νιώθει μία γυναίκα που βγείτε μαζί σας» παρατηρώντας μόνο το ρούχο της; 

Η έρευνα έδειξε πως το 45% των γυναικών που φοράνε μαύρα σε ραντεβού, το κάνουν γιατί νιώθουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, το 30% των γυναικών το φοράνε σε ραντεβού κόκκινα νιώθουν ότι είναι έτοιμες για όλα, το 15% των γυναικών που θα φορέσουν λευκά στο ραντεβού νιώθουν άβολα (για μικρό ατυχήματα όπως να πέσει νερό πάνω τους κτλ) αλλά ταυτόχρονα σέξι, το 10% των γυναικών που θα φορέσουν πολύχρωμα στο ραντεβού μην περιμένεις δεύτερο ραντεβού γιατί δεν ξέρουν ακριβώς γιατί βγήκαν μαζί σου και η διάθεση τους αλλάζει κάθε 5 λεπτά.

2. Τι μας κάνει να σκάμε ένα χαμόγελο 

Τα βασικότερα ερεθίσματα για χαμόγελο είναι η λιακάδα, ένα κομπλιμέντο από κάποιον άγνωστο και το να κοιτάμε παλιές φωτογραφίες μας, όταν κάποιος σου κρατά την πόρτα ανοιχτή για να περάσεις, να παίρνεις ένα ωραίο μήνυμα από κάποιον που αγαπάς και να δέχεσαι μια αγκαλιά. Το 80% νιώθουμε καλά με το να χαμογελάσουμε σε έναν άγνωστο, αφού οι περισσότεροι από μας χαμογελάμε σε κάποιον που δεν γνωρίζουμε περίπου 8 φορές την ημέρα

3. Τι προτιμάει το 94% περισσότερο από το έτερον ήμισυ;

Κι όμως υπάρχουν άνθρωποι που προτιμάνε περισσότερο κάτι άλλο απ’ ό, τι το έτερον ήμισυ.
Τα 2/3 παραδέχεται πως αγαπά το σκυλί του παραπάνω από το άλλο του μισό. Το 94% αναφέρει πως ο σκύλος είναι πιο σημαντικός από το έτερον ήμισυ και 71% παραδέχεται πως αν ο/η σύντροφος δεν τα πήγαινε καλά με το κατοικίδιό του, θα δημιουργούνταν σοβαρά προβλήματα στη σχέση, ίσως και χωρισμός.

4.Τι μας στενοχωρεί περισσότερο σ’ έναν χωρισμό

Είμαστε τόσο ερωτευμένοι με τα γκάτζετ μας, τα κινητά και τα τάμπλετ που όταν σπάνε αισθανόμαστε τόσο έντονη στενοχώρια και λύπη όπως όταν χωρίζουμε. Υπάρχει ένα συναισθηματικό δέσιμο μαζί τους, για παράδειγμα 46% αισθάνεσαι κάτι παρόμοιο με τον έρωτα όταν αγοράζει καινούριο κινητό και 10% ονειρεύονται ένα νέο gadget πριν το αγοράσουν.

Δείτε το breakfast@star 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top