Τα σημάδια που δείχνουν ότι βαρέθηκε τη σχέση σας

Θα σε κάνουν να αναλάβεις δράση!

σχέση

Mια σχέση αλλάζει με το πέρασμα του χρόνου και περνάει από διάφορα στάδια. Αν ο καλός σου δείχνει τα πιο κάτω σημάδια αδιαφορίας και αποστασιοποίησης, καλό θα ήταν να ενεργοποιηθείς και να αναλάβεις δράση, αν θέλεις να σώσεις τη σχέση σας.

Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου για όλα τα ζώδια

Τον ενοχλούν τα πάντα 

Εάν διαμαρτύρεται συνεχώς για πράγματα που μπορεί να μην ήταν πρόβλημα πριν, αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι συναισθηματικής αποσύνδεσης. 

Δεν διαφωνεί μαζί σου για τίποτα 

Η αλήθεια είναι πως οι καυγάδες δεν είναι καλό να υπάρχουν σε μια σχέση, εάν όμως σταματήσετε εντελώς να διαφωνείτε, τότε υπάρχει πρόβλημα. Η επιθυμία για διαφωνία (με υγιή τρόπο) απαιτεί κάποιο επίπεδο φροντίδας και πάθους.

Μάθε να βάζεις τα όρια σου σε όσους τα ξεπερνούν

Έχει γίνει μυστικοπαθής 

 Άλλο η ιδιωτικότητα που είναι υγιές να υπάρχει σε κάθε σχέση και άλλο να αρχίσει να σου κρύβει ξαφνικά πράγματα.

Αποφεύγει να κάνετε από κοινού σχέδια 

Αυτό είναι μια ένδειξη ότι δεν κάνει σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Αν μάλιστα, κάνει σχέδια με φίλους και γνωστούς, αλλά σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνεσαι εσύ, τότε πρέπει να κάνεις μια κουβέντα μαζί του άμεσα. 

Δεν σε κοιτάει στα μάτια την ώρα του σεξ

Όταν κάποιος νιώθει ότι βαριέται σε μια σχέση, τότε και η σεξουαλική δραστηριότητα τείνει να γίνεται χωρίς συναίσθημα, αλλά σαν αγγαρεία. Φυσικά το να μην σε κοιτάει στα μάτια δεν αποτελεί λόγο ανησυχίας, αλλά αν αυτό συνδέεται και με άλλα πρότυπα συμπεριφοράς, τότε μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στη σχέση. 

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top