Πανσέληνος στον Αιγόκερω: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Είναι μια Πανσέληνος που σχετίζεται με τύχη και γενναιοδωρία

Δείτε στο βίντεο τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» για την ημέρα 23/6/21

Η Πανσέληνος της «φράουλας» ή του «μελιού», όπως είθισται να ονομάζεται το πρώτο ολόγιομο φεγγάρι του καλοκαιριού, θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου 2021 στο ζώδιο του Αιγόκερου και συγκεκριμένα στις 3ο 27΄.

Είναι μια Πανσέληνος που σχετίζεται με τύχη, γενναιοδωρία και υπέρμετρη φιλοδοξία, λόγω του εξαγώνου που σχηματίζει με τον Δία, ο οποίος βέβαια είναι ανάδρομος στους Ιχθύς. Θετική είναι και η εμπλοκή ενός απλανούς αστέρα που σχετίζεται με την επιτυχία, την τιμιότητα και την πνευματικότητα και έτσι ίσως, αυτό το φεγγάρι βοηθήσει να βγει στη φόρα η αλήθεια και να αποκαλυφθούν τα ψέματα, οι παραπλανήσεις, αλλά και να πέσουν οι μάσκες από τις καταστάσεις που δημιούργησε η Νέα Σελήνη – έκλειψη της 10ης Ιουνίου που μας παρέσυρε σε εξαπατήσεις, ψευδείς ειδήσεις και ωραιοποιήσεις ανθρώπων και καταστάσεων.

Βέβαια, υπάρχουν και τα «άσχημα» νέα, καθώς την ημέρα της Πανσελήνου έχουμε και την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που βγάζει τα πιο αρνητικά μας συναισθήματα, όπως ζήλια και εμμονές, παιχνίδια εξουσίας και χειριστικές συμπεριφορές. Οπότε μπορεί  μεν η Πανσέληνος να βοηθήσει να αποκαλυφθούν οι αλήθειες, αλλά ίσως αυτές οι αλήθειες φέρουν πόνο και πάθη που δύσκολα μπορεί κάποιος να διαχειριστεί.

 

Δείτε στο asibiliou.gr πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top