Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η τελευταία Πανσέληνος του 2020

Η Άση Μπήλιου εξηγεί

Πανσέληνος

Η τελευταία Πανσέληνος του 2020, πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου στις 30 Δεκεμβρίου και φέρνει συναισθηματική φόρτιση λίγες ώρες πριν αποχαιρετίσουμε αυτή τη δύσκολη χρονιά. Το λεγόμενο ψυχρό ή παγωμένο φεγγάρι θα είναι σε αντίθεση με τον Ήλιο και τον Ερμή στον άκαμπτο και πειθαρχημένο Αιγόκερω και η καρδιά θα παλεύει με τη λογική, δημιουργώντας έντονα, αλλά αντιφατικά, συναισθήματα. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 8η μοίρα του Καρκίνου και επηρεάζει Καρκίνους, Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου.

Πανσέληνος Δεκεμβρίου 2020

Άση Μπήλιου: Οι προβλέψεις της τελευταίας εβδομάδας του 2020

Ο Καρκίνος, που κυβερνάται από τη Σελήνη, είναι ένα ζώδιο που νιώθει βαθιά και συνδέεται με τη γυναικεία φύση, το συναίσθημα, τη διαίσθηση, την οικογένεια και την πατρίδα. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα μας κάνει πιο συναισθηματικούς, παραπονιάρηδες, ευαίσθητους και θα θέλουμε ρομαντισμό, αγάπη και οικογενειακή θαλπωρή. Ωστόσο οι αντιθέσεις με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Αιγόκερω, θα κάνουν τα συναισθήματα μας να είναι αλλοπρόσαλλα, δεν θα μπορούμε να εκφράσουμε τι αισθανόμαστε όπως θέλουμε και αυτό θα μας κάνει πιο νευρικούς, απότομους και ίσως να ξεσπάμε σε κλάματα.

Γενικώς αυτή την περίοδο δεν ευνοούνται τα ταξίδια και πρέπει πριν ταξιδέψετε να ελέγξετε καλά το όχημά σας και να διπλοτσεκάρετε εισιτήρια και ώρες αναχώρησης αν ταξιδεύετε με αεροπλάνα, πλοία, τρένα κλπ.

Δείτε αναλυτικά πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η τελευταία Πανσέληνος του 2020 στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top