Χρηστίδου: «Άκουγα στο κοντρόλ να φεύγουν καρέκλες, με τάραξε πολύ αυτό»

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη

Με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη στο «Στούντιο 4» για τις συνθήκες εργασίας στο «Δέστε Τους» και τον πανικό που επικρατούσε για τα νούμερα τηλεθέασης, η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε αν έχει βιώσει παρόμοια περιστατικά στη δική της θητεία στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι on air ευχές στον Θοδωρή Μαραντίνη για τη γιορτή του 

«Εγώ, παιδιά, όσα χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά, αυτό μου έχει συμβεί μόνο ένα 6μηνο. Όλοι οι υπόλοιποι αρχισυντάκτες και ό,τι ακουστικό είχα στη ζωή μου ποτέ κανένας δεν μου φώναξε, ποτέ κανένας δεν με έβρισε, ποτέ κανένας δεν με πίεσε. Υπήρχε πάντα ησυχία και το θεωρώ πάρα πολύ βασικό. Πώς μπορείς να είσαι ζωντανά στον αέρα και να τα ακούς όλα αυτά; Εγώ κατ’ αρχάς ποτέ δεν έχω μόνιμα ανοιχτό ακουστικό αλλά φαντάζομαι ότι κανένας δεν το κάνει αυτό. Φαντάσου να έχεις από πάνω κάποιον να σε πιέζει κι εσύ να είσαι live. Μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Τα πρωινά της Σίσσυς Χρηστίδου: Η προετοιμασία από το σπίτι έως το στούντιο

«Κι εγώ το ακούω συχνά και μάλιστα είπαν και τα παιδιά (σ.σ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος) ότι ακόμα και σήμερα συμβαίνει. Εγώ δεν νομίζω ότι συμβαίνει», σημείωσε στη συνέχεια.

«Μου συνέβη μόνο ένα εξάμηνο, δηλαδή μισή σεζόν. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, δεν μου απευθύνθηκαν εμένα οι φωνές. Άκουγα στο κοντρόλ να φεύγουν καρέκλες, να κουνιούνται, φωνές. Με τάραξε πάρα πολύ αυτό» αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί της Κυριακής (24/03) στο «Χαμογέλα και πάλι». 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top