Στα Σύνορα: Απόψε, Κυριακή στις 21:00 με διπλό επεισόδιο - Δείτε το trailer

Μη χάσετε τα νέα επεισόδια της αγαπημένης κωμικής σειράς του Star

Στα Σύνορα: Δείτε το trailer του νέου διπλού επεισοδίου

«Στα Σύνορα» πρωταγωνιστούν οι «βετεράνοι» του είδους, ένα αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι,  η Υρώ Μανέ κι ο Κώστας Κόκλας! 

Μαζί τους οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές Νίκος Πουρσανίδης, Λίλα Μπακλέση, Σπύρος Πούλης, Κώστας Αποστολάκης, Βαλέρια Κουρούπη Γιάννης Μποσταντζόγλου, Ρένος Ρώτας, Πάρις Θωμόπουλος, Έλενα Ασημακοπούλου, Βασίλης Τριανταφύλλου. 

Στα Σύνορα: Ο ζηλιάρης Ηρακλής διατάζει έφοδο στο σπίτι της Γιαννούλας

Επεισόδιο 25  
Ο Ηρακλής βρίσκει την Ιωάννα και τον Νικόλα σε προσωπικές στιγμές και τους ζητάει εξηγήσεις για την παρουσία τους στο δάσος. Παράλληλα, ο Περικλής συλλαμβάνει τον Αντώνη και κατάσχει τον σάκο με την πάπρικα. Ο Αντώνης οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα, αλλά δεν ομολογεί. Έτσι, ο  Ηρακλής, ύστερα από προτροπή της Ελόνας, αποφασίζει να δράσει δυναμικά και να κάνει έφοδο σε όλα τα σπίτια του χωριού. Τα αποτελέσματα είναι κωμικοτραγικά. Ο Περικλής κάνει έλεγχο στο σπίτι του Αντώνη και βρίσκει ένα κουτί ασφαλείας, το οποίο περιέχει ελάχιστα χρήματα και μία λίστα με τα πολυτελή αντικείμενα, που έχει αγοράσει η Καίτη.

Οι αστυνομικοί κάνουν έρευνα στο σπίτι της Γιαννούλας, αλλά δε βρίσκουν τίποτα, διότι έχουν μεταφέρει την πάπρικα στην αποθήκη κι έχει σκορπίσει. Στο μεταξύ, η Γιαννούλα ζητάει από την Ιωάννα και τον Νικόλα να συνεχίσουν να προσποιούνται ότι έχουν δεσμό. Λέει, όμως, στον Νικόλα να κάνει ένα διάλειμμα από την επιχείρηση, ώστε να μην κινήσουν υποψίες. Ο Νικόλας, ακούγοντάς το, ξαφνιάζεται και απογοητεύεται πολύ.   

Επεισόδιο 26 
Η προσωρινή απομάκρυνση του Νικόλα από την επιχείρηση της Γιαννούλας έχει ως αποτέλεσμα εκείνος να τσακωθεί με την Ιωάννα. Η Γιαννούλα επιπλήττει τον Στέλιο και τον Βαγγέλη, επειδή δεν κατάφεραν να διαφυλάξουν την πάπρικα κι όλος ο κόπος της μεταφοράς της πήγε χαμένος. Ο Αντώνης έχει συλληφθεί και βρίσκεται στο τμήμα. Εκεί, συνειδητοποιεί ότι στο κρατητήριο περνάει καλύτερα, από ό,τι στο σπίτι του και δεν επιθυμεί καθόλου να φύγει από αυτό. Η Γιαννούλα, με αφορμή τα καινούργια δεδομένα, αποφασίζει να ξεκινήσει μια νέα συνεργασία. Μόλις κανονίζει τη μεταφορά με τον Στέλιο και τον Βαγγέλη, φτάνουν τα νέα για μια μεγάλη φωτιά, που έπιασε στο χωριό. Όλοι οι εθελοντές δασοπυροσβέστες ξεκινούν να πάνε στη φωτιά, αλλά όλα τους πηγαίνουν στραβά στην προετοιμασία τους. Τελικά, βρίσκουν τρόπο να φύγουν και αφήνουν τους δικούς τους πίσω τους, σε μεγάλη ανησυχία. Η Γιαννούλα, με τη βοήθεια της κυρά-Δέσποινας, παίρνει την απόφαση να κάνουν τη μεταφορά του εμπορεύματος οι γυναίκες

Κώστας Κόκλας: «Με ζόρισε το πρόβλημα υγείας μου, αλλά δε με άλλαξε»

Sneak preview από τα επεισόδια της Κυριακής 11/2 και τις εξελίξεις στα Αχούρια

Η αστυνομία εισβάλλει στο σπίτι της Γιαννούλας! Θα ανακαλύψει ο Ηρακλής την αλήθεια;

Ιωάννα και Νικόλας έρχονται σε σύγκρουση. Ο Ηρακλής πιστεύει ότι έχει περιθώριο αντεπίθεσης για να την κερδίσει... ή μήπως, όχι; 

Η υπόθεση της σειράς

Σε ένα ακριτικό χωριό στα σύνορα με την Αλβανία, τα Αχούρια, ζει μία αξιαγάπητη γιαγιά, η Γιαννούλα (Υρώ Μανέ), με την οικογένειά της. Η μεγάλη της εγγονή, η Ιωάννα (Λίλα Μπακλέση), επιστρέφει ύστερα από δέκα χρόνια απουσίας, λόγω σπουδών, στο πατρικό της. Την ίδια περίοδο, ένας αστυνομικός από την Αθήνα, ο Ηρακλής (Νίκος Πουρσανίδης), παίρνει δυσμενή μετάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα του χωριού. Οι δυο τους θα συναντηθούν τυχαία και θα νιώσουν ακαριαία έλξη ο ένας για τον άλλο. Όμως, η μοίρα τους επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Αυτό που δε γνωρίζει η Ιωάννα επιστρέφοντας στο χωριό, είναι πως η οικογένειά της εμπλέκεται σε μια επιχείρηση λαθρεμπορίου. Και αρχηγός αυτής της επιχείρησης δεν είναι άλλη από τη γιαγιά της, τη Γιαννούλα. Μια φαινομενικά κλασσική Ελληνίδα γιαγιά, με τη μαγειρική της, το πλέξιμό της, που, όμως, όταν μιλάει για δουλειές, την τρέμουν όλοι!

Η Γιαννούλα περιμένει με ανυπομονησία την εγγονή της να επιστρέψει, για να τη διαδεχτεί στην ηγεσία, όμως η Ιωάννα δε δείχνει να ενδιαφέρεται να μπει στην παρανομία. Από την άλλη, το να εισχωρήσει η Ιωάννα στην οικογενειακή επιχείρηση, θα τη φέρει αντιμέτωπη με τον Ηρακλή, ο οποίος είναι αναγκασμένος να κυνηγήσει την οικογένεια, υπό τις διαταγές του διοικητή του, που είναι ορκισμένος εχθρός της  γιαγιάς Γιαννούλας. Η Γιαννούλα, που προφανώς δεν εγκρίνει τον έρωτα της Ιωάννας μ’ έναν αστυνομικό, θα επιστρατεύσει το «πρωτοπαλίκαρο» της και παιδικό φίλο της Ιωάννας, τον Νικόλα (Βασίλης Τριανταφύλλου), ελπίζοντας να καταφέρει να κερδίσει  την καρδιά της και να την πείσει να αναλάβει την επιχείρηση. Ο Ηρακλής, όμως, δε θα σταματήσει να διεκδικεί την Ιωάννα και δε θα διστάσει να τα βάλει με όλους τους  υποψήφιους μνηστήρες. Θα καταφέρει ο έρωτάς τους να νικήσει όλα τα εμπόδια ή θα καταλήξουν στο τέλος άσπονδοι εχθροί; 

Στα Σύνορα: Οι άντρες των Αχουριών φωτογραφίζονται ως sexy δασοπυροσβέστες!

Πώς θα αντιμετωπίσουν η Ιωάννα και ο Ηρακλής τη «σπίθα», που δημιουργείται ανάμεσά τους; Τι υποδοχή θα συναντήσει ο νέος αστυνόμος στο χωριό;  Και πώς θα αντιδράσει η Ιωάννα, όταν ανακαλύψει ότι η επιχείρηση της γιαγιάς της… δεν είναι και τόσο νόμιμη;

Γέλιο, έρωτας, απρόοπτα και ένα «ανορθόδοξο» χωριό «ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ».... στην κωμική σειρά του Star, που θα σας κάνει να ξεκαρδιστείτε! 

Πρωταγωνιστούν: Υρώ Μανέ (Γιαγιά Γιαννούλα Περδικιώτη), Κώστας Κόκλας (Στέλιος Καραβοκύρης), Νίκος Πουρσανίδης (Ηρακλής Καλτσάς), Λίλα Μπακλέση (Ιωάννα Καραβοκύρη), Σπύρος Πούλης (Αντώνης Φατούρος), Κώστας Αποστολάκης (Βαγγέλης Τσαούσης), Βαλέρια Κουρούπη (Ολυμπία Καραβοκύρη), Γιάννης Μποσταντζόγλου (Μελέτης Μπάρλας), Ρένος Ρώτας (Σωτήρης Τσαούσης), Πάρις Θωμόπουλος (Πατέρας Αριστείδης), Έλενα Ασημακοπούλου (Καίτη Φατούρου-Τσιτσιμπλιού), Βασίλης Τριανταφύλλου (Νικόλας Μπάρλας), Γιάννης Στεφόπουλος (Περικλής Σαμπάνης), Σύνθια Μπατσή (Μπαρντάνα Τσαούση),  Δανάη Τάγαρη (Φανή Καραβοκύρη), Άννα Παυλίδου (Ελένη Καραβοκύρη), Γιάννης Λάφης (Έντι Τσαούσης), Χριστίνα Μηλιού (Ιφιγένεια Μπάρλα), Άγγελος Νεράντζης (Στέφανος Φατούρος), Βασίλης Γιακουμάρος (Ντίνος), Μαίρη Μπατή (Ελόνα)

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Διασκευή σεναρίου: Γιάννης Διακάκης
Σκαλέτα: Χάρης Μπόσινας
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Κυριάκος Βλοντάκης, Μάρκος Παπαϊωάννου Εxecutive Producer:  Μιχάλης Δασκαλάκης
Εταιρία Παραγωγής: Green Pixel

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Στα Σύνορα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top