Χρηστίδου: «Είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε να ανοίξει το χρονοντούλαπο;»

Το σχόλιο της παρουσιάστριας για τη Ζήνα Κουτσελίνη και τη Μαίρη Συνατσάκη

Οι πρόσφατες δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για κάποια σχόλια που είχε κάνει η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, στην εκπομπή που συμμετείχαν τότε, για την κόρη της Έμμα, πυροδότησαν συζητήσεις στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές.

«Η Συνατσάκη σε μία εκπομπή έβρισε το παιδί μου, μαζί με τον Ουγγαρέζο»

Τη δική της γνώμη για το θέμα εξέφρασε η Σίσσυ Χρηστίδου, κατά τη διάρκεια της σημερινής της εκπομπής. Μεταξύ άλλων αναρωτήθηκε αν συμφέρει τους ανθρώπους της τηλεόρασης να ανατρέξουν σε όσα είχαν δηλώσει κατά καιρούς. 

Σίσσυ Χρηστίδου: 'Ετσι σχολίασε τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για τη Μαίρη Συνατσάκη

«Η προσωπική εξέλιξη, γυρνώντας δέκα χρόνια πίσω, εγώ θα βγάλω και τη δουλειά από το κάδρο, σαν άνθρωπος, μπορείτε να κοιτάξετε τον εαυτό σας δέκα χρόνια πίσω και να θεωρήσετε ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος; Εγώ όχι.

Κουτσελίνη: Η αιχμηρή απάντηση στη Συνατσάκη - «Μιλά για τις πλαστικές μου»

Δέκα χρόνια πριν, μιλάμε για πραγματικά έναν άλλο άνθρωπο. Οι εμπειρίες της ζωής σε διαμορφώνουν και σε κάνουν να είσαι πιο συνειδητός. Αλλάζει η εποχή. Το θέμα είναι ότι αυτό το χρονοντούλαπο, που μας αφορά όλους που κάνουμε πάνω από 20 χρόνια τηλεόραση, θέλουμε να ανοίξει;

Γιατί όλοι όσοι δείχνουμε με το δάχτυλο, δε θέλω να πω τώρα συγκεκριμένα ονόματα, λέω για όλους όσοι λένε “α, τι είχε πει τότε η Μαίρη”, όλους εμάς μας συμφέρει; Βάζω και τον εαυτό μου μέσα, με συμφέρει; Συμφέρει τον Γιώργο Λιάγκα; Τη Ζήνα Κουτσελίνη; Μας συμφέρει όλους; Το θέλουμε; Ήταν όντως μια άλλη εποχή…», ανέφερε συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και Πάλι». 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top