Ζήνα Κουτσελίνη: «Ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα»

Τα πρώτα συναισθήματα μετά την πρεμιέρα της εκπομπής Ζήνα το βράδυ

«Ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα. Με τους καλύτερους οιωνούς είμαστε εδώ στο Star και είμαστε προετοιμασμένοι για το καλύτερο» δήλωσε η Ζήνα Κουτσελίνη για τη νέα της εκπομπή Ζήνα το βράδυ.

Το τρακ και η αγωνία της παρουσιάστριας για την εκπομπή που θα βλέπουμε κάθε Τετάρτη στις 23.00 είναι μεγάλο γιατί θέλει να ξέρει αν θα αποδοθεί με το ίδιο…πάθος που αποδόθηκε σε μια σκαλέτα!

Ζήνα το βράδυ: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη

Ζήνα Κουτσελίνη

«Ήρθε ο καιρός να προχωρήσουμε σε νέα μονοπάτια που νομίζω ότι οι άνθρωποι που βλέπουν τηλεόραση το έχουν ανάγκη. Έχω μια γλυκιά προσμονή ότι όλα θα πάνε καλά, Κάναμε μια αρχή στην πρεμιέρα χωρίς λάθη. Σιγά σιγά όλα θα πάρουν…ζωή. Νιώθω χαλαρή μετά την πρεμιέρα», συμπλήρωσε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star.

Η Ζήνα Κουτσελίνη παραδέχτηκε πως έχει άγχος για τον ανταγωνισμό, αλλά εκείνη και η ομάδα της όπως τόνισε κάνουν κάτι διαφορετικό.

Μιλώντας για τους συνεργάτες της εκπομπής Ζήνα το βράδυ τόσο ο Δημήτρης Μαρέδης όσο και ο Μανόλης Σφακιανάκης δήλωσαν πως πρόκειται για μια συναρπαστική εμπειρία.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top