Το IQ 160 κάθε Κυριακή στις 21.00- Τι θα δούμε σήμερα;

Το αταίριαστο δίδυμο δεν θα αφήσει κανένα αστυνομικό μυστήριο χωρίς λύση!

Μια αντισυμβατική γυναίκα, που όμως διαθέτει εξαιρετική ευφυΐα αλλά κανείς δεν μπορούσε να το φανταστεί! Ένας ιδιόρρυθμος τυπολάτρης αστυνόμος, που ξαφνικά πρέπει να συνεργαστεί μαζί της για να εξιχνιάσουν εγκλήματα!

Ο Αντώνης Κρόμπας «εισβάλλει» στο IQ 160 - Τι είπε για το IQ της Καρύδη

Το αταίριαστο δίδυμο δεν θα αφήσει κανένα αστυνομικό μυστήριο χωρίς λύση!

Τι θα δούμε απόψε, Κυριακή 28 Μαΐου στις 21:00 στο 11ο επεισόδιο

Επεισόδιο 11

Η υπακοή στους κανόνες δεν αποτελεί το πιο δυνατό σημείο του χαρακτήρα της Πηνελόπης και ο αστυνόμος Βογιατζής, που έχει αναλάβει την εκπαίδευσή της, οδηγείται σε απελπισία. Μια ηλικιωμένη γυναίκα τηλεφωνεί στην Άμεση Δράση και αναφέρει ότι είδε ένα φόνο. Όταν οι αστυνομικοί πηγαίνουν στο σπίτι της για να της πάρουν κατάθεση, εκείνη αρνείται ότι τους τηλεφώνησε. Λίγο αργότερα, βρίσκεται δολοφονημένη και η ίδια. Η Πηνελόπη κάνει μια μικρή έρευνα και ανακαλύπτει ότι η γυναίκα βρισκόταν στο αρχικό στάδιο της νόσου Αλτσχάιμερ. Επίσης, οδηγείται στο συμπέρασμα ότι ο φόνος, στον οποίο αναφερόταν, έγινε πριν από πενήντα χρόνια! Το μοναδικό στοιχείο που διαθέτει είναι ένα ματωμένο φόρεμα εκείνης της εποχής. Κι όμως, η Πηνελόπη καταφέρνει, βασισμένη μόνο σ’ αυτό, να εξιχνιάσει τόσο τον πρόσφατο φόνο, όσο και αυτόν που συνέβη στο μακρινό παρελθόν, δίνοντας ένα μοναδικό ρεσιτάλ ευφυΐας. Ο Λαυρέντης της προτείνει να αγοράσουν ένα σπίτι και να ζήσουν εκεί μαζί και εκείνη δέχεται. Παράλληλα, η επιθεωρήτρια Ιωάννα Ζησιμάτου προτείνει στον έκπληκτο Καλατζή να βγουν οι δυο τους και η συνάντησή τους καταλήγει σε ένα παθιασμένο φιλί…

Γκεστ επεισοδίου 11:

Αντώνης Κρόμπας (Σωτήρης Βογιατζής)
Καίτη Μανωλιδάκη (Ναταλία Δήμα)
Εβελίνα Αραπίδη (Αγνή Χωραφά)
Φοίβος Συμεωνίδης (κος Ιορδάνου)
Εύρη Σωφρονιάδου (Σύλβια Κομνηνού)
Δράση, αγωνία, αστυνομικό μυστήριο αλλά και γέλιο, σε μια σειρά, που επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, με εξαιρετικούς και αγαπημένους.

Πρωταγωνιστές: Σμαράγδα Καρύδη (Πηνελόπη Μουρίκη), Νίκος Κουρής (Αργύρης Καλατζής), Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου (Σοφία Χαριτάκη), Ηλίας Μουλάς (Γιώργος Βλαστός), Ελίζα Σκολίδη (Δάφνη Φιλιππίδου), Σωτήρης Δούβρης (Λαυρέντης Γκανάς), Αριστοτέλης Μπολοβίνος (Γιάννης Παπανίκας), Χάρης Παπαδόπουλος (Παύλος Νταϊφάς),
Στο ρόλο του Αιμίλιου Παναγούλη, ο Τάσος Παλαντζίδης.
Στο ρόλο της Άσπας Μουρίκη, η Νέλλη Γκίνη.
Στο ρόλο της Ιωάννας Ζησιμάτου, η Μαίρη Μηνά.

Επίσης συμμετέχουν: Αγγελική Μάρκου (Μαρίνα Μουρίκη) και οι μικροί Φίλιππος Ελευθερόπουλος (Ηλίας Μουρίκης – Γκανάς) και Μαρία Νεαμονίτη (Στέλλα Μουρίκη – Γκανά).
Σενάριο: Βίκυ Αλεξοπούλου
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Δασκαλοθανάσης GSC
Εxecutive Producer: Κωνσταντίνος Κυριακού
Σκηνογράφος: Γιάννης Δούμας
Ενδυματολόγος: Κική Γραμματικοπούλου
Μοντάζ: Χρήστος Μαρκάκης

Παραγωγός: BARKING WELL MEDIA
#IQ160gr #StarChanneltv https://www.facebook.com/IQ160greece

 https://twitter.com/IQ160gr

https://www.instagram.com/iq160greece/
https://www.star.gr/tv/seires/iq-160

https://www.star.gr/tv/press-room/

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top