Ζαρίφη για Λιάγκα: «Αυτό το εξόφθαλμο δεν είναι του γούστου μου»

Έτσι σχολίασε η παρουσιάστρια/ηθοποιός την ελληνική τηλεόραση

Δείτε όσα είπε η Κατερίνα Ζαρίφη στην εκπομπή του Mega

Στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι μίλησε το πρωί της Κυριακής η Κατερίνα Ζαρίφη. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια σχολίασε μεταξύ άλλων την ελληνική τηλεόραση και τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε αυτήν

Κατερίνα Ζαρίφη: Ο έξυπνος τρόπος με τον οποίο έχασε 20 κιλά

Στην Κατερίνα θα άρεσε να δει τον Νίκο Μουτσινά στο νέο Fame Story. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε ότι έχει τσαλακωθεί πολύ στην τηλεόραση, αλλά εκείνη το εννοεί αλλιώς το... τσαλάκωμα.

Τα τελευταία χρόνια η Κατερίνα Ζαρίφη το έχει γυρίσει στην υποκριτική

Τα τελευταία χρόνια η Κατερίνα Ζαρίφη το έχει γυρίσει στην υποκριτική

«Ο Νίκος Μουτσινάς θα είναι καλός στην κριτική επιτροπή του Fame Story, δεν πιστεύω ότι θα είναι σκληρός. Αυτό το πράγμα που η μια εκπομπή απαντάει στην άλλη πρέπει να σταματήσει. Ο Αρναούτογλου είναι στους τρεις κορυφαίους παρουσιαστές στην Ελλάδα. Όταν λέω τσαλάκωμα, εννοώ να δείξει ποιος είναι χωρίς να κρύβεται πίσω από το κοστούμι του», είπε αρχικά. 

Νίκος Μουτσινάς: Το σχόλιο για την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Πρωινό Καφέ

Όσον αφορά στη δήλωση που είχε κάνει για τον Γιώργο Λιάγκα, εξήγησε: «Δεν έβαλα τον Γιώργο Λιάγκα στους κακούς παρουσιαστές, είπα ότι είναι πολύ καλός, πάρα πολύ καλός παρουσιαστής αλλά όχι του γούστου μου. Αυτό το εξόφθαλμο, φωναχτό και πολύ συναισθηματικό που χρησιμοποιεί ο Λιάγκας δεν είναι του δικού μου γούστου».  

Η Κατερίνα Καινούργιου με την Κατερίνα Ζαρίφη σε θεατρική πρεμιέρα το 2017

Η Κατερίνα Καινούργιου με την Κατερίνα Ζαρίφη σε θεατρική πρεμιέρα το 2017 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Κατερίνα Ζαρίφη: Το μεγάλο ψέμα που έχει γραφτεί για εκείνη και τη Μενεγάκη

Κλείνοντας, για την Κατερίνα Καινούργιου η Κατερίνα Ζαρίφη δήλωσε: «Τη θεωρώ πολύ καλή παρουσιάστρια, αλλά διαφωνώ με την αναφορά στα προσωπικά της. Τη βρίζουν στο twitter και το σχολιάζει στην εκπομπή, θεωρώ ότι είναι λάθος, απορροφά ενέργεια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top