Ανδρομάχη: «Είπα ναι στη Eurovision χωρίς να το σκεφτώ»

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με το τραγούδι Ela

Η Ανδρομάχη θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο της Ιταλίας με το τραγούδι «Ela».

Η Κύπρος με το «Ela» της Ανδρομάχης θα εμφανιστεί στην 9η θέση στον β' ημιτελικό της Eurovision, που είναι προγραμματισμένος για τις 12 Μαΐου.

Η Ανδρομάχη θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision

Η Ανδρομάχη θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με το τραγούδι Ela

Λίγο πριν η ταλαντούχα τραγουδίστρια ετοιμάσει τις βαλίτσες της και «πετάξει» για τη γειτονική χώρα κάθισε στον καναπέ του «Breakfast@star» και μίλησε για την πρόταση που δέχτηκε για τη Eurovision, αλλά και την προετοιμασία της.

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα συμβεί. Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου ότι θα πάω στη Eurovision, γιατί ήμουν πολύ συγκεντρωμένη στο τι κάνω τώρα. Απλά ήρθε και είπα ναι. Είχα στο μυαλό μου ότι είμαι σε μία φάση που πρέπει να κάνω μια μετάβαση. Δεν το σκέφτηκα. Δεν ήξερα τι τραγούδι θα πω. Χάρηκα που ήταν ένα τραγούδι που… έκατσε επάνω μου σωστά. Γενικά έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και την κρίση μου. Με έχουν καθοδηγήσει σωστά.  Ρωτάω πάντα τη γνώμη της αδερφής μου. Δεν έχω καθόλου άγχος, αλλά ανυπομονησία».

Ανδρομάχη: Αυτός είναι ο σχεδιαστής που θα τη ντύσει στη Eurovision


Όσο για την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision δήλωσε πως δεν μπορεί α αποκαλύψει πολλά πράγματα. «Θα είμαι στη σκηνή μαζί με δυο χορεύτριες. Θα υπάρξουν εκπλήξεις στη σκηνική μας παρουσία. Η μουσική για μένα είναι κάτι μεγαλειώδες. Όταν άκουσα το τραγούδι μου ηρέμησε η ψυχή μου.  Το ντύσιμό μου επιμελείται ο Στέλιος Κουδουνάρης», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ανδρομάχη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top