GNTM 4: Η επικοινωνία της τριάδας του τελικού με τον Γιώργο Καράβα

Οι ευχές του coach στους φιναλίστ λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και η Όλγα Ντάλλα, είναι οι τρεις φιναλίστ, που διεκδικούν τον τίτλο του GNTM 4!

Με την κατάταξη να δίνει προβάδισμα στην Κυβέλη, όλοι είναι γεμάτοι πείσμα να κατακτήσουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν από τους κριτές και από το τηλεοπτικό κοινό, που πλέον μπορεί να διαμορφώσει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού με την ψήφο του. 

Τελικός GNTM 4: Ένταση μεταξύ Κυβέλης και Κωνσταντίνου

Το έπος του φετινού λαμπερού τελικού συνεχίζεται με τους Κυβέλη, Κωνσταντίνο και Όλγα να οδηγούνται στην 3η διαγωνιστική δοκιμασία, που δεν είναι άλλη από τη μεγάλη πασαρέλα. Ήδη από την ανακοίνωση, ο ανταγωνισμός και η ένταση εναλλάσσονται με τον ενθουσιασμό και προμηνύουν μια μοντελική μάχη με μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτή τη φορά, τα περάσματα, που θα κάνουν οι φιναλίστ είναι τρία, με διαφορετικά outfits «sur mesure», αλλά και υψηλής ραπτικής και με τους 17 υποψηφίους, που αποχώρησαν  από τον διαγωνισμό, να συμπληρώνουν το catwalk. Σημαντική είναι η συμβολή της Βίκυς Κουλιανού, η οποία επιστρέφει στο show, μετά από παρότρυνση του Γιώργου Καράβα, προκειμένου να στηρίξει και να εμψυχώσει τα παιδιά.

Ο αγαπημένος coach των μοντέλων τους τηλεφώνησε μέσω βιντεοκλήσης για να τους δώσει δύναμη!

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece’s Next Top Model

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top