Μαρία Ηλιάκη για Νίκο Μουτσινά: «Θέλω να το λήξουμε εδώ»

Όσα είπε στην εκπομπή «Τι λες τώρα»

Πριν από λίγες εβδομάδες η Μαρία Ηλιάκη αναφέρθηκε στον πρώην συνεργάτη της, Νίκο Μουτσινά λέγοντας πως έχουν απομακρυνθεί, ενώ  εξέφρασε και ένα παράπονο λέγοντας πως δεν της ευχήθηκε για τον ερχομό της κόρης της.

Μαρία Ηλιάκη: «Με τον Νίκο Mουτσινά δε θέλω να μιλήσω»

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Ανοιχτά» και την Αννίτα Πάνια πήρε θέση σχολιάζοντας: «Δεν έχω μανούρα με τη Μαρία Ηλιάκη. Με την Μαρία όντως δεν έχω μιλήσει πολύ καιρό, όπως είπε. Δεν έστειλα δώρο για το παιδί της και μπορεί να θεωρηθεί γαϊδουριά σε κάποιες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά δεν έχει συμβεί κάτι. Την έχουν καλέσει στην εκπομπή, την έχουν πάρει για να βγει σε τηλεφωνική έστω ή καλεσμένη όλα αυτά τα χρόνια και δεν έρχεται. Δεν είχε παιδί, όταν την καλέσαμε, τώρα έχει παιδί».

Νίκος Μουτσινάς - Μαρία Ηλιάκη

Μάλιστα, όταν η Αννίτα Πάνια του πρότεινε να την καλέσουν στο τηλέφωνο εκείνος απάντησε με χιούμορ: «Δεν καταλαβαίνω τι έχει γίνει. Πρέπει να την πάρω τηλέφωνο, είναι «γκομενικό» αυτό που έχει γίνει τώρα… Δεν είμαι σίγουρος, αν θέλω να την πάρουμε τώρα τηλέφωνο, όχι».

Μουτσινάς: Μίλησε για την προσπάθεια που κάνει να υιοθετήσει δύο παιδιά

Απόσπασμα αυτής της συνέντευξης προβλήθηκε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και μετά το τέλος του βίντεο η Μαρία Ηλιάκη είπε: «Τώρα περιμένετε από μένα να πω κάτι, να πω το εξής, δεν μ’ αρέσει να απαντάω μέσα από εκπομπές, δεν το έχω κάνει ποτέ. Θα το κλείσω το θέμα γιατί εγώ το ξεκίνησα χωρίς να το θέλω, έχω και εγώ μια ευθύνη όταν είπα τις προάλλες αυθόρμητα ότι κάτι με έχει στεναχωρήσει, δεν έπρεπε να πω κάτι, έπρεπε να το πω στον ίδιο. Είναι κάτι μεταξύ μας. Δε θέλω να ξαναμιλήσουμε για τον Νίκο και το λέω με καλή διάθεση, το είπα σε μια συνέντευξη μου γραπτή, που παρεξηγήθηκε. Θέλω να το λήξουμε εδώ. Στο μεταξύ μας έχουμε να πούμε πολλά, τηλεοπτικά και δημόσια όμως δε θα ήθελα να ξαναπώ τίποτα γιατί σέβομαι τη σχέση που έχουμε με τον Νίκο. Δεν έχουμε τσακωθεί».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top