Μπέττυ Μαγγίρα: Ένταση και αμηχανία στη συνέντευξή της στο «Έλα Χαμογέλα»!

Η ηθοποιός απάντησε σαρκαστικά στα «καρφιά» Βασάλου και Σταματόπουλου

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε σήμερα η Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα». 

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα υπέροχο κίτρινο φόρεμα και πράσινα τακούνια. Κατά σύμπτωση και η Ελένη Βουλγαράκη ήταν ντυμένη στους ίδιους χρωματισμούς, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο. 

Μπέττυ Μαγγίρα - Δημήτρης Μάζης: Ο λόγος που δε φοράνε βέρες

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Πάνος Σταματόπουλος είπαν στην Μπέττυ Μαγγίρα: «Σαν παιδάκι σου είναι η Ελένη». Τότε, η ηθοποιός τους απάντησε με σαρκαστικό ύφος: «Σαν μικρή μου αδελφή εννοείς!»

Η αμηχανία της συνέντευξης, όμως, δεν τελείωσε εκεί. Η εκπομπή χαρακτήρισε την Μπέττυ Μαγγίρα ως «χαμαιλέοντα» της showbiz, κάτι που οδήγησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο να την ρωτήσει ποιο θα έλεγε ότι είναι το επάγγελμά της. 

Μπέττυ Μαγγίρα: Μεταμφιέστηκε σε Τάμτα και κέρδισε στο YFSF All Star!

«Τα κάνω όλα και συμφέρω. Έχεις πρόβλημα;» του απάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα, ενώ συνέχισε: «Εγώ πιο πολύ παρουσιάστρια με θεωρώ».

Σε αυτή της τη δήλωση, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε πως δεν την έχουμε δει σε κάποια εκπομπή εδώ και καιρό και ο Παύλος Σταματόπουλος γέλασε. 

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το σέξι σχόλιο που της έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος!

Τότε, η Μπέττυ Μαγγίρα απάντησε καυστικά: «Κάποιο λάθος θα κάνω τότε Κωνσταντίνε μου!». Ο δημοσιογράφος του πάνελ ξεκαθάρισε πως δεν το είπε υποτιμητικά, ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου άλλαξε το θέμα προκειμένου να αποφευχθεί η αμηχανία. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top