Νίκος Μουτσινάς: Τα σχόλιά του για τη μεγάλη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη

Όσα είπε ο παρουσιαστής στην εκπομπή του, «Καλό Μεσημεράκι»

Μπορεί να είχαν ακουστεί πολλά για το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Ελένης Μενεγάκη, όμως σίγουρα κανείς δεν ήταν προετοιμασμένος να «σκάσει» τόσο ξαφνικά η τηλεοπτική της επιστροφή.

Είναι γεγονός - Η Ελένη Μενεγάκη ανήκει στο δυναμικό του Mega!

Την Πέμπτη 8 Απριλίου, ανακοινώθηκε πως η λαμπερή παρουσιάστρια – ύστερα από μια παύση ενός έτους - επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες την ερχόμενη σεζόν και μάλιστα, μέσα από το κανάλι που ξεκίνησε την καριέρα της, το Mega. 

Ελένη Μενεγάκη: Το μήνυμα της για το καλοκαίρι και το αφιέρωμα του Mega!

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την επίσημη ανακοίνωση του Mega

μουτσινάς μενεγακη εκπομπή επιστροφή κανάλι mega

Ο Νίκος Μουτσινάς με την Ελένη Μενεγάκη στο Villa Mercedes το 2009/ NDP Photo Agency

Φυσικά, η είδηση αυτή σχολιάστηκε από όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές και ούτε ο Νίκος Μουτσινάς την άφησε ασχολίαστη. Ο παρουσιαστής, ο οποίος έχει συνεργαστεί με την Ελένη Μενεγάκη στο παρελθόν και μέχρι σήμερα είναι φίλοι είπε στο «Καλό Μεσημεράκι»:

«Είναι δυο οι λέξεις: Ελένη Μενεγάκη. Yπάρχει ελπίδα παιδιά. Τι βόμβα στα καλά καθούμενα. Αυτή προχθές δεν έφυγε; Τότε που την κλαίγαμε μια εβδομάδα. Εγώ πιο πολύ από τη μάνα μου την έκλαψα. Έρχεται κιόλας; Δεν το περίμενα, αυτό ήταν μια Megάλη έκπληξη. Μπράβο ρε παιδιά. Πολύ ωραίο. Αυτό ήταν πάρα πολλή χαρά. Έλειψε η Ελένη, να τα λέμε και αυτά. Άδειασε ο θρόνος. Αν δεις λίγο τηλεόραση θα καταλάβεις τι σου λέω. Της λείψαμε… Πάει στο πατρικό… Μπράβο ρε Ελένη… Δε τη φωνάζουν τυχαία βασίλισσα. Πού θα είναι; Μεσημέρι; Τι ώρα; ‘’Ελένη μου’’ θα λέγεται; ‘’Νικόλα μου’’ εμείς του χρόνου. Αν είναι απέναντι, “Ελένη μου 2″ εμείς». 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top