GNTM 3: Ο κομμωτής του makeover σχολιάζει το νέο look των παικτών

Ποια αλλαγή ήταν η αγαπημένη του Βασίλη Διαμαντόπουλου;

Το βράδυ της Τρίτη προβλήθηκε το πολυαναμενόμενο επεισόδιο του makeover του GNTM 3.

Εννοείται πως κι από αυτό δεν έλειπαν τα νεύρα και οι εντάσεις με την Ειρήνη και τη Λία που είχαν τη μεγαλύτερη αλλαγή, να ξεσπούν σε κλάματα.

GNTM 3 - Makeover: Φωτογραφίες από το «πριν» και το «μετά» των μοντέλων!

Ο γνωστός κομμωτής Βασίλης Διαμαντόπουλος πους επιμελήθηκε το νέο look των διαγωνιζόμενων, το πρωί της Τετάρτης σχολίασε στη «Φωλιά των Κου Κου» τις αλλαγές στο hairstyle των παικτών αλλά και τις αντιδράσεις τους.  

«Η αλήθεια είναι ότι της φάνηκε ιδιαίτερα δύσκολο να το δεχτεί και είναι λογικό, γιατί δεν έχει κάνει τόσο μεγάλες αλλαγές. Στεναχωρήθηκε, φοβήθηκε, έκλαψε, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει την επιλογή μας και την αναβαθμίζει» είπε για την αλλαγή στα μαλλιά της Ειρήνης.

Τρελό γέλιο! Όταν οι «Κου Κου» έκαναν makeover αλά… GNTM!

Ωστόσο, αυτή της Λίας ήταν που του άρεσε περισσότερο: «Το να έχουμε άλλη μία πολύ ωραία γυναίκα δε θα μας δώσει απολύτως τίποτα. Δεν είναι αυτό το οποίο θα τις καθιερώσει στο χώρο. Πρέπει να έχουν character, έτσι δουλεύω και στο μαγαζί. Αισθητικά θα τολμήσω να πω ότι η αλλαγή της Λίας μου άρεσε περισσότερο, γιατί πραγματικά την εκτόξευσε».

Για το νέο χτένισμα της Ίριδας, που ήταν από τα πιο εντυπωσιακά, τόνισε: «Η αλλαγή αυτή την ανέβασε πάρα πολύ. Θεωρώ ότι δύσκολα θα αλλάξει πάλι αυτό το look». 

Ο Παναγιώτης Πέτσας, ο παίκτης που αποχώρησε τη Δευτέρα και ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, είπε ότι ζήλεψε με το makeover. Ήθελε να το ζήσει κι εκείνος και η αλλαγή που του άρεσε περισσότερο ήταν της Ίριδας. 

GNTM 3: Τα κλάματα Λίας και Ειρήνης για την επιλογή του look

O Παναγιώτης σχολίασε και τηο νέο look του Δημοσθένη, που αποχωρίστηκε τα γένια του κι έκοψε ακόμα πιο κοντά τα μαλλιά του: «Ήταν μεγάλη αλλαγή για τον Δημοσθένη. Όταν τον είδα είπα, τι έγινε; Εμένα μου άρεσε το αποτέλεσμα. Ήταν ένα makeover που μου έκανε εντύπωση». 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top