Σταματίνα Τσιμτσιλή: Θα συνεχίσει το Happy Day και την επόμενη σεζόν;

Τι είπε η παρουσιάστρια

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τα τελευταία έξι χρόνια παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία την εκπομπή «Happy Day». 

Η παρουσιάστρια μίλησε στο tv κους κους του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου για το αν θα συνεχίσει η εκπομπή την επόμενη σεζόν.

«Θεωρείται δεδομένο το ότι θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας» είπε αρχικά, ενώ για το αν θα υπάρχουν αλλαγές στην ομάδα απάντησε: «Είναι τόσο περίεργα τα πράγματα λόγω της πανδημίας, που όλα τα άλλα θα έρθουν σε δεύτερο χρόνο…»

Όσο για το αν έχει φανταστεί μετά το Happy Day στον Alpha τι θα ήθελε να κάνει, ανέφερε:

«Κατά καιρούς σκέφτομαι διάφορα, αλλά απολαμβάνω αυτά τα ωραία που κάνω τώρα. Το Happy Day στον Alpha μού έχει χαρίσει μία θέση στη ζωή των τηλεθεατών το πρωί που ξυπνούν και πίνουν τον καφέ τους. Λόγω αυτής της εκπομπής, έχω δεχτεί τέτοια αγάπη από τον κόσμο που για μένα είναι παράσημα στην τηλεοπτική μου στολή…»

Οι προτάσεις που της έγιναν και η συνεργασία της με τον Alpha

«Κατά καιρούς, μου έχουν γίνει προσεγγίσεις – προτάσεις. Και φέτος για την ακρίβεια, μου έγιναν. Εγώ μπήκα σε διαδικασία ανανέωσης συμβολαίου με το κανάλι από τον Νοέμβριο, οπότε για εμένα αυτή η επιθυμία του σταθμού να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας τόσο νωρίς ήταν και από τις δύο πλευρές απόδειξη της εμπιστοσύνης και της αγάπης που υπάρχουν. Οπότε κι εγώ δεν θα μπορούσα από το να είμαι πιστή»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top