Νίκος Μουτσινάς: Το μήνυμά του για το τέλος της εκπομπής του!

«Θα μου λείψει η επικοινωνία μας…»

Μετά τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει ότι ο Νίκος Μουτσινάς μπορεί να αλλάξει τηλεοπτική στέγη την επόμενη σεζόν και από το Open να πάει στον ΣΚΑΙ, o ίδιος έκανε την πρώτη ανάρτηση στο Instagram, χωρίς να σχολιάσει το οτιδήποτε!

Ο παρουσιαστής ευχαρίστησε όλους όσοι πήραν μέρος στην εκπομπή του, από τους συνεργάτες του, τους καλεσμένους, μέχρι το τηλεοπτικό κοινό κι έστειλε το δικό του μήνυμα για τη νέα σεζόν.

Νίκος Μουτσινάς: Μετακομίζει σε νέο κανάλι;

«Σας ευχαριστώ όλους για αυτό το ασταμάτητο πάρτι που ζήσαμε όλη αυτή την χρονιά! Με κάνατε φίλο σας και εγώ ένιωσα ότι γίναμε παρέα! Η τελευταία εκπομπή ήταν ο ορισμός της έκπληξης για μένα. Πέρασα μαγικά. Είναι υπέροχο όταν συντονίζεται η τρέλα και η χαρά! Όλοι όσοι ήρθατε έστω και για λίγο στο πλατό, αποδείξατε ότι η χαρά και η πλάκα μας συνδέει.

Σας ευχαριστώ που ήσασταν μέρος αυτής της γιορτής! Παιδιά, να το ξέρετε ότι θα μου λείψει η επικοινωνία μας. Άντε να γεμίσετε μπαταρίες γιατί η χρόνια που έρχεται θα είναι εξαιρετική!! Σας αγαπώ όλους και έναν έναν ξεχωριστά… Νικόλας», έγραψε.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σας ευχαριστώ όλους για αυτό το ασταμάτητο πάρτυ που ζήσαμε όλη αυτή την χρονιά! Με κάνατε φίλο σας και εγώ ένιωσα οτι γίναμε παρεα! Η τελευταία εκπομπή ήταν ο ορισμός της έκπληξης για μένα. Περασα μαγικά. Είναι υπέροχο όταν συντονίζεται η τρέλα και η χαρα! Όλοι όσοι ήρθατε έστω και για λίγο στο πλατό, αποδείξατε ότι η χαρα και η πλάκα μας συνδέει. Σας ευχαριστώ που ήσασταν μερος αυτης της γιορτης! Παιδια, να το ξέρετε ότι Θα μου λείψει η επικοινωνία μας. Άντε να γεμίσετε μπαταρίες γιατί η χρόνια που έρχεται θα είναι εξαιρετική!! Σας αγαπώ όλους και έναν έναν ξεχωριστά.. Νικόλας❤️

A post shared by Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) on

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top