«Ηλθε η ώρα να κάνουμε το ριάλιτι που πάντα ονειρευόμασταν»

«Εστησαν» δραματικό σκηνικό σε χρόνο-ρεκόρ

«Ηλθε η ώρα να κάνουμε το ριάλιτι που πάντα ονειρευόμασταν»

Ένα βήμα πριν τον τσακωμό έφθασαν ο Νίκος Μουτσινάς με την Μαρία Ηλιάκη, όταν η τελευταία έκανε παρατήρηση στον συνάδελφό της γιατί εκείνος επέλεξε να μιλήσει για την… εμφύτευση μαλλιών που επιχείρησε να κάνει πριν από μερικά χρόνια στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και όχι στο Δέστε τους.

«Αλήθεια, γιατί εσύ πάς και λες ότι έκανες εμφύτευση στα μαλλιά σου σε άλλες εκπομπές και δεν το λες σε εμάς; Είναι δυνατόν να τα λες από ��δώ και από κει αυτά και όχι στην δική σου εκπομπή;» του είπε σε έντονο ύφος.

«Αυτό έγινε πριν πολλά χρόνια και όχι τώρα. Δεν την έκανα τελικά. Δεν προχώρησα γιατί το ξανασκέφτηκα», απάντησε εκείνος, ενώ η παρουσιάστρια προέτρεπε τους συνεργάτες της εκπομπής να «ρίξουν» μια δραματική μουσική προσωπικής ιστορίας για να εξιστορήσει την περιπέτειά του. Η κάμερα άρχισε τα κοντινά, η μουσική έγινε πιο… αργή και ο Μουτσινάς άρχισε την… εξιστόρηση: «Λοιπόν. Κατ'αρχήν θέλω να σας πω ότι είστε γελοίοι όλοι με αυτό που γίνεται. Δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά. Πήγα να το κάνω και απλά το ξανασκέφτηκα. Αυτό έγινε. Με βλέπετε πώς τα λέω έτσι; Κάντε μου κοντινό ΤΩΡΑ. Ηλθε η ώρα να κάνουμε το ριάλιτι που πάντα φανταζόμασταν. Με φόβισε το ξένο σώμα στο δικό μου σώμα και φοβήθηκα μήπως δεν πιάσει…»

Όταν τελείωσε, η Κατερίνα Καινούργιου τον «στόλισε» κανονικά. «Δεν πειράζει βρε Νίκο… Καλύτερα που δεν το έκανες. Καλύτερα που έμεινες έτσι… καραφλούλης»…

Καραφλούλη τον είπε στον «αέρα» και οι άλλοι έπεσαν από τις καρέκλες τους από τα γέλια…

Για την εμφύτευση δεν ξέρουμε, γιατί είναι πολύ προσωπικό θέμα. Από τρόπους να κάνουν ριάλιτι πάντως, έχουν γίνει σαϊνια. Το σκηνικό για κάτι τέτοιο, το «έστησαν» σε χρόνο ρεκόρ! Λέτε να το εννοούσε;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top